Kahramanmaraş’ta yapılacak aktiviteler

Kahramanmaraş’ta gezilecek yerleri keşfederken karşılaşacağınız çok güzel aktiviteler bulunuyor. Keyifle vakit geçirebileceğiniz aktiviteler hem size eğlenceli bir zaman yaşatırken hem de Kahramanmaraş’ın güzelliklerini keşfetme imkanı sunuyor. ATV safari turuyla çevreyi keşfederken, at binerek de yemyeşil doğayı tanıyabilirsiniz.

ATV safari gruplar halinde yapılıyor ve orman içerisinde engebeli yollardan geçerek gidiliyor. Başkonuş Yaylası’nda yapılan ATV turunda herkese bir ATV veriliyor. Sürmek ve ormanların arasında manevralar yapmak çok iyi bir deneyim olacak. Köknar ve Ladin ağaçlarının çok fazla olduğu yayla oksijeni bol ve tertemiz hava sunuyor. Astım hastalarının da ziyaret ettiği gezi noktalarından biri olan bu muhteşem doğada ATV safari turuna katılabilirsiniz. Kahramanmaraş gezinizi bir üst noktalara taşıyarak ulaşacağınız yerde harika anılar biriktirebilirsiniz.

Kahramanmaraş’ta yapılacak bir diğer güzel aktivitelerden biri de at binmek oluyor. Çocukların keyifle vakit geçirdiği bu yerde at binmek için çok profesyonel olmaya gerek yok. Herkes buradaki atlara binerek çok keyifli bir saat geçirebilir. At çiftliğinde yetişkinler için ve çocuklar için ayrı ayrı atlar bulunuyor. Başkonuş Yaylası sizlere ve çocuklarınıza keyifli bir tatil sunuyor. Muhteşem temiz havanın tadını çıkartırken keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Kahramanmaraş’ta yapılacak en iyi aktivitelerden biri de çevresini gezmek. Burada öyle güzel gezi adresleri bulunuyor ki gezerken harika zaman geçirmek garanti. Hem tertemiz havasını soluyarak bol oksijen alıyorsunuz hem de kadim şehri keşfediyorsunuz. Bu anlamda Kahramanmaraş’ın gözü olan Yeşilgöz‘ü keşfetmenizi de planlarınız dahilinde eklemenizi tavsiye ederiz.

Kahramanmaraş sadece gezilecek yerleriyle değil aynı zamanda zengin kültürel mutfağı ile de sizi bekliyor. Gezip, bütün aktivitelere katıldıktan sonra Kahramanmaraş’ın meşhur yemeklerini de yiyebilirsiniz. Kahramanmaraş ülkemizde zengin kültürel öğeler sunan nadir şehirlerden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir