İstanbul’un ortasında huzur bahçesi Nakkaştepe

İstanbul’da modern şehir hayatından, kent gürültüsünden uzaklaşmak isteyenlerin kaçış adresi olan Nakkaştepe Millet Bahçesi, metropolün göbeğinde huzuru sunuyor. Sakinliğin yanı sıra İstanbul’un en iyi seyir noktalarından biri olarak Boğaz’ın büyüleyici manzarasını alabildiğine ayaklarınızın altına seriyor.

Anadolu Yakası’nda her gün milyonlarca ziyaretçi ağırlayan Üsküdar’ın içerisinde başka bir dünyaya açılan kapı misali doğal atmosferiyle Nakkaştepe, misafirlerine keyifli zaman fırsatı sağlıyor.

90 bin metrekarelik boğaz manzaralı mesire alanı, spor salonları, tenis kortu, gölet, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, doğa kaşif atölyesi, macera parkuru, uçan yol ve seyir terasıyla dikkat çeken Nakkaştepe’de birbirinden farklı deneyimleri tatma fırsatı bulabilirsiniz. 2 bin 100’den fazla ağacıyla ise yeşilin bin bir tonuna doyuruyor.

Millet bahçesinde örtünüzü çimlere serip dilediğiniz gibi keyif yapabileceğiniz gibi şık piknik masaları ve oturma alanlarını da kullanabilirsiniz. Mangalsız piknik yapmak isteyenlerin tercih ettiği Nakkaştepe’ye yolunuz hazırlıksız düşerse alan içerisinde atıştırmalık yiyecek ve içecek için büfe hizmeti de yer alıyor.

Alan içerisinde sunulan diğer imkanlar ise şöyle:

Dinlenme alanları
Yürüyüş yolları
Fitness alanları
Zipline
Şelale
Ahşap köprü
Amfi alanı
Bitki gösterim alanı
Etkinlik çayırı
Mescit ve lavabolar

Nakkaştepe Millet Bahçesi’ne giriş ücreti

Nakkaştepe Millet Bahçesi’ne giriş ücretsizdir fakat araçla giriş yapmak için 20 TL otopark ücreti bulunuyor. Otopark ücreti saatli olmayıp tüm gün aracınızı parkta bırakabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir