Perşembe Yaylası doğaseverleri ağırlıyor

Menderesleriyle ünlenen Perşembe Yaylası, yaz sıcaklarından bunalanların uğrak adresi oldu.

Tatilcilerin alternatif rotalarından biri haline gelen yayla, hem yöre halkı hem de çevre illerden gelen ziyaretçiler tarafından ilgi görüyor.

1500 rakımlı Perşembe Yaylası, sunduğu büyüleyici manzarası ve serin havası ile ziyaretçilerine huzurlu bir ortam sunuyor.

Doğada piknik yapmak veya şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyenler, soluğu Perşembe Yaylası’nda alıyor. Sıcak havalarda serin bir mola veren vatandaşlar, eşsiz menderes manzarası eşliğinde keyifli dakikalar geçiriyorlar.

Samsun Terme’den ailesiyle yola çıkarak yaylaya gelen Seda Özcan, “Bugün gelmemiz gayet iyi oldu. Biraz sisli bir hava var ama çıkarken gayet hava açıktı, etrafı biraz görebildik. İlk çarşısına uğradık, biraz pazarını gezdik, gayet güzeldi. Doğası, yeşili gayet güzel, memnun kaldık. Havası güzel, gerçekten serinletici bir havası var. Tabii ki tatil bölgelerine tercih oluyor ama insanlar artık sıcaktan bunaldıkça buralara kaçmaya başladı. Herkese tavsiye ediyorum, buralar gayet serin.” dedi.

Ziyaretçilerden Merve Sarı, “Buranın havası şu an şaheser. Gerçekten çok güzel bir havası var. İzmit’te yaz sıcaklarından çok bunalmıştık. Eşimin de izni olunca, bir hafta da olsa en azından kaçıp buralarda gezmek istedik. Gayet güzel ve çok memnunuz. Sis harika, güzel memleketim.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir