Geyikli Orman Turkcell Platinium Park hakkında her şey

Hafta sonu dinlenme adreslerinden biri olan Geyikli Orman İstanbul’un ortasında yemyeşil bir alan ve geyiklerle tanışma fırsatı veriyor. Çocukların çok sevdiği bu alanda keşfedecek harika detaylar bulunuyor. Hafta sonu kahvaltınızı yapabileceğiniz serpme kahvaltı imkanı da bulunan gezi yerinde at binme aktivitesi de var. Dolu dolu bir gün geçirebileceğiniz, tek başına zamanı çok iyi yöneten harika gezi adresi Megakentin tam ortasında yer alıyor. Şehrin gürültüsünden ve karmaşasından uzak orman çok büyük bir alana konumlandırılmış. Doğa canlılarını görebileceğiniz alanın kafesi de hiç alışık olmadığınız şekilde dekore edilmiş ve büyük bir hangarı anımsatıyor. Mimarisi farklı, dekorasyonu ilgi çekici, çevresi doğal yaşam canlılarıyla dolu ve muhteşem orman havası sunan Geyikli Orman Turkcell Platinum Park ailecek gezilecek güzide bir mekan.

Turkcell Platinum Park bünyesinde birçok çocuk oyun alanı barındırıyor. Ailelerin sıklıkla tercih ettiği güzide bir gezi adresi olmasının başka bir sebebi ise at binme yerlerinin olması ve bazı vahşi doğa hayvanlarını burada bulabiliyor olmaları. Kışın ateşin başında keyif yaparken yazın ise sıcak havalardan kaçarak burada ağaçların altında serinleyebilirsiniz. Kahvaltı yaparak güzel zaman geçirebilirsiniz.

Geyikli Kafe kısmı ise çok güzel bir dekorasyona sahip. İçerisinde doğadan izler taşıyor ve doğanın içerisindeki atmosfer ile oldukça uyumlu. Kahvaltınızı burada yaptıktan sonra doğa içerisinde geyiklerle beraber yürüyüş yapabilirsiniz.

TURKCELL PLATİNUM PARK GİRİŞ ÜCRETİ NE KADAR?

Turkcell Platinum Park’a giriş ücreti bulunmuyor. Ancak buradaki aktivitelerden hangisini yapmak isterseniz onun için rezervasyon yaptırmanız zorunlu. Off road gibi aktivitelerde önceden rezervasyon yaptırmış olmak gerekiyor. Çünkü öncesinde küçük bir eğitim alıyor öyle aktiviteye katılıyorsunuz.

Burada alacağınız hizmetlerde %10 indirim almak için Turkcell Platinum üyesi olmanız gerekiyor.

TURKCELL PLATİNUM PARK’TA NELER VAR?

Çocuklar için oyun alanları bulunduğu gibi aynı zamanda off road, okçuluk, at binme aktivitelerini de yapabileceğiniz bir alan sunuyor. Her yaştan insanın eğlenebileceği bir yer. Bu aktivitelerin yanı sıra trekking parkuru da yer alıyor. Aktivitelerin yanı sıra yer alan diğer alanlar ise şöyle; WC, mescit, şadırvan…

TURKCELL PLATİNUM PARK NASIL GİDİLİR?

Turkcell Platinum Park’a gitmek için birçok alternatif yol bulunuyor. Sizin için en uygun olanı seçerek gidebilirsiniz. Sarıyer, Beşiktaş, Maslak minibüse binerek gidebileceğiniz yerler. Otobüsle gidecekseniz 41AT, 41C, 41E, 41Y, 48L otobüslerine binerek ulaşım sağlayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir