Dünyanın en iyi bahar destinasyonları belli oldu!

Girit, Condé Nast Traveller’ın bu baharda ziyaret edilecek en iyi küresel destinasyonları listesinde yer aldı. Spesifik olarak, adanın ünlü Balos plajı, yetkili Birleşik Krallık web sitesi tarafından Nisan ayında tatil için en iyi 24 destinasyonu içeren listenin en başında yer aldı.

Paskalya, özellikle güney Avrupa adalarında havaların genellikle düzelmeye başladığı bu yıl Nisan ayına denk geliyor. Girit, yıl boyunca Yunanistan’ın en sıcak yerlerinden biri olarak bilinir.
Condé Nast’in belirttiği gibi, bu Paskalya sezonunun ötesinde, gezginler, genellikle yaz aylarında çok kalabalık olan pitoresk Elafonisi de dahil olmak üzere, Girit’in ünlü plajlarının aşırı kalabalık olmayacağı gerçeğinin tadını çıkarabilirler.

Girit

Seyahat web sitesi gurularının tavsiyesi, ziyaretçilerin mümkün olduğunca güneye gitmeleri, henüz tatil köyleriyle dolu olmayan “gerçek Girit”i bulmaları. Ayrıca, baharın en iyi destinasyonları listesinde, plaj tatilleri ve yürüyüş için mükemmel bir destinasyon olarak tanımlanan Kıbrıs bulunuyor.

Şaşırtıcı bir şekilde, makale ziyaretçilere büyük kumsallardan kaçınmalarını ve bunun yerine iç kesimlere girmelerini tavsiye ediyor. Orada bisiklet sürmenin ve yürümenin ve adanın küçük köylerini, kırsalını ve dağlarını keşfetmenin keyfini çıkarabilirler.

Nisan ayının Kıbrıs’ta yılın en yeşil ayı olduğu ve ziyaretçilerin çayırlar arasında ve sayısız yürüyüş parkuru boyunca yürüyüş yapmanın keyfini çıkarabileceği de belirtiliyor. Hava izin verirse, denizde yüzmenin tadını çıkarmak için yeterince sıcak olabilir.

Condé Nast Traveller’ın bu bahar için en iyi destinasyonlar listesi, ister İsviçre Alpleri’nde bir kayak tatili, ister bir Akdeniz adası, daha uzaklarda egzotik bir destinasyon veya bir şehir tatili olsun, her zevke hitap eden seçenekler içeriyor. Makale ayrıca her destinasyon için sezonun minimum ve maksimum sıcaklıklarını da not ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir