Bodrum turiste güzel! Tatil cennetinin iki yüzü

Dünyaca ünlü tatil merkezi Bodrum’da düğün sezonu açıldı. Dünyanın en zengin isimlerinden Hint işkadını Dahlia Rawji, 3 gün 3 gece masalları aratmayan bir organizasyon düzenlemek için otel kapattı.

Tüm dünyada faaliyet gösteren Group Rawji’nin yönetim kurulu üyelerinden Dahlia Rawji, düğün için Bodrum’u seçti.

Bodrum’da kapatılan süper lüks otelde, 3 gün 3 gece organizasyon yapıldı. İlk iki gün gündüz ve gece ayrı partiler düzenlendi.Gelin Dahlia ve damat Rizwan için özel yastıklar tasarlandı, kumsal çiçek bahçesine çevrildi. 3 gün farklı konseptlerdeki partiler sırasında yüzlerce havai fişek patlatıldı.

Bodrum halkı beceriksiz yerel yönetimler yüzünden yine susuzluğa teslim oldu. Sürekli arızalanan isale hatlarını belediye tamir edemeyince 14 mahallede sular kesildi, vatandaşlar evlerine tankerle su taşıdı.

Bodrum’da, bir türlü çözülemeyen altyapı sıkıntısı, vatandaşı canından bezdirdi. Turizm sezonunun başlaması ve hava sıcaklıklarının yükselmesiyle suya olan ihtiyaç daha da artarken, patlayan isale hatları nedeniyle mahalleler susuz kaldı.Belediyeden umudu kesen vatandaşlar, tanker için sıraya giriyor. Bodrum’da vatandaşlar 2 bin TL’ye bir tanker su alarak ihtiyacını gidermeye çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir