1 dolara uçak bileti fırsatı! İndirimli yurt dışı bilet kampanyası başladı

Türk Hava Yolları’nın (THY) yeni markası AJet, 22-24 Mart tarihleri arasında yapılacak bilet alımlarında 31 Mart-31 Mayıs tarihleri arasındaki yurt dışı uçuşlar için “1 dolar ve 1 avroya indirimli bilet” kampanyası başlattı.

Amsterdam

AJet’in internet sitesinde yapılan duyuruda, daha önce yurt içi uçuşlar için düzenen kampanyaların ardından bu kez yurt dışı uçuşları için indirimli bilet kampanyası düzenlendiği belirtildi.

Budapeşte

Kampanya kapsamında, Türkiye’den yurt dışına uçuşlarda 1 dolardan, yurt dışından Türkiye’ye uçuşlarda ise 1 avrodan başlayan, vergiler ve harçlar hariç indirimli biletler bugün satışa sunuldu.

Lyon

Kampanya, Türkiye çıkışlı ve yurt dışı varışlı (KKTC hariç), ayrıca yurt dışı çıkışlı ve Türkiye varışlı direkt uçuşları kapsayacak şekilde düzenlendi.

Paris

Kampanya kapsamında 22-24 Mart tarihlerinde alınacak biletlerle 31 Mart ile 31 Mayıs tarihleri arasında seyahat edilebilecek.

Saray Bosna

Toplam 50 bin koltuk kontenjanı bulunan kampanya ile yolcular, firmanın sefer düzenlediği birçok noktaya uçuş yapma fırsatı bulacaklar.

Viyana

Yolcular, kampanya hakkında detaylı bilgiye "https://ajet.com/tr/medya/basin-ve-duyurular/ajet-ile-1-usd-eur-arti-vergilerden-baslayan-firsatlar" linkinden ulaşabilecekler.

İşte kampanya dahilindeki şehirler ve parkurları…

1 euro ve 1 dolara yurt dışı uçak bileti (AJet ucuz bilet kampanyası) - 1
1 euro ve 1 dolara yurt dışı uçak bileti (AJet ucuz bilet kampanyası) - 2

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir