Ücretsiz kamp alanları listesi

Salgın döneminde önemini daha iyi kavradığımız bir turizm kamp. Bu sebeple gezmeyi seven herkes otel yerine kamp alanlarını tercih ediyor. Kamp alanlarının çoğu ve verilen hizmetler ücretli olsa da Türkiye’de ücretsiz kamp alanları da bulunuyor. Hepsi doğanın içerisinde ve huzur dolu yerler. Biraz dinlenmek ve günlük hayatın stresinden uzaklaşmak için tercih edebileceğiniz kamp yerleri detaylarda.

Ücretsiz kamp alanları

KUMKÖY KİLYOS KAMP ALANI

Deniziyle büyüleyen Kilyos ücretsiz kamp alanı olarak da kullanılan güzide bir yer. Sarıyer ilçesine bağlı olan Kilyos deniz tatili için de çok tercih edilen bir adres. Kampınızı buraya kurabilir güzel bir deniz tatili de yapabilirsiniz. WC, elektrik, duş, soyunma kabini gibi imkanlar yok ancak çevredeki işletmelerden bu ihtiyaçlarını giderebilirsiniz.

Ücretsiz kamp alanlarında doğanın sakinliği ile dinlenin.

DURU GÖL KAMP ALANI

Diğer bir adıyla Balaban Gölü İstanbul Arnavutköy’de bulunuyor. Çevresindeki zengin doğasıyla herkesin kamp için tercih ettiği doğa adresi. Çadır ve karavan kampı yapabileceğiniz Duru Göl’de yürüyüş yapabilir ya da ballık tutarak güzel vakit geçirebilirsiniz.

Belgrad Ormanı kamp alanı

BELGRAD ORMANI

Belgrad Ormanı Kemerburgaz’da bulunuyor. Sadece giriş için 10 TL verebilirsiniz. Bunun dışında kamp kurduğunuz yer için ayrıca ücret ödemenize gerek yok. Tamamen ağaçlarla çevrilmiş bu güzel yerde kamp yaparak muhteşem bir dinlenme sağlayabilirsiniz.

Hacıllı Şelalesi

HACILLI ŞELALESİ

İstanbul’a yakım kamp alanlarından biri olan Hacıllı Şelalesi harika bir yer. Tamamen ormanlarla çevrili ve yemyeşil doğa adresinde günlük yaşamın stresinden uzaklaşmak mümkün. Şelalenin muhteşem görüntüsü ise dinlendiricidir. Çadırınızı şelale yakınlarına kurabilir bir ücret ödemenize gerek kalmadan ücretsiz kamp alanları listesinde bulunan bu yerden faydalanabilirsiniz.

Bozhane Köyü

BOZHANE KÖYÜ

Bozhane Köyü içinden su geçen güzide bir yer. Hafta sonu geldiğinde ise kamp kurarak güzel vakit geçirebileceğiniz nadir yerlerden birisi. Muhteşem doğası dinlendirici ve çevresindeki canlı çeşitliliği keşfetmeye değer nitelikte.

Korsan Koyu denizle bütünleşen kamp alanı.

KORSAN KOYU

Ücretsiz kamp alanları içerisinde en çok tercih edileni denize yakın olanlar oluyor. Doğa içerisinde bulunan bu alanlar bir yanıyla denize açılınca sessizlik seven herkesin tercih ettiği adres oluyor. Çatalca’ya 70 kilometre mesafede bulunuyor Korsan Koyu. Kamp çadırınızı buraya kurduğunuzda çevredeki yabani hayvanlara da dikkat etmenizi öneriyoruz.

Malatra Koyu kamp yeri

MALATRA KOYU

Çatalca’da bulunan bir diğer kamp yeri ise Malatra Koyu. Merkeze 110 kilometre mesafede bulunuyor. Günübirlik geziler için tercih edilen bu yerde karavan kampı da yapabilirsiniz.

Karavan kampı için araç seçimi çok önemli. Karavan seçiminde dikkat edilecek hususları göz önünde bulundurarak alacağınız karavanla güzel bir kamp macerası yaşayabilirsiniz.

Ücretsiz kamp alanlarında çevre temizliğine önem vermeyi unutmayın.

KABAKOZ KAMP ALANI

Ücretsiz olarak çadırınızı kurabileceğiniz bir diğer kamp yeri de Kabakoz. Harika bir adres. Aynı zamanda manzarası da muhteşem. Burada sırtınızı yemyeşil ormanlara yaslayabilir önünüzü de masmavi denize dönebilirsiniz.

1 yorum
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir