Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin yeni durağı: Şanlıurfa

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında ikinci durak olan Şanlıurfa’da 300’den fazla kültür sanat etkinliği gerçekleştirilecek.

40 ayrı noktada 300’den fazla etkinlik

25 Mayıs’tan itibaren 9 gün boyunca sürecek olan festivalde; konserlerden sergilere, söyleşilerden gösterilere varıncaya kadar birbirinden farklı etkinlikler düzenlenecek.

Festivalin tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’nın önemli bir kültür ve turizm şehri olduğunu vurgulayan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, şöyle konuştu:

“Hazırlıklarımızı tamamladık, güvenlik ve sağlık emniyet tedbirlerini aldık. Şehrimizin yüz akıyla bu organizasyonu yürütmesi için planlamalarımızı ve görevlendirmelerimizi yaptık. SOLOTÜRK gösteri yapacak. Gurur verici bir gösteri olacak. Eyyübiye Millet Bahçesi’nde hep birlikte izleyeceğiz. Her zaman görülebilen ve ulaşılabilen etkinlikler olmadığını düşünüyorum. Bütün Şanlıurfalı hemşehrilerimizi etkinliklerimize davet ediyoruz. Vatandaşlarımız festival kapsamında istedikleri etkinliklere katılabilir.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir