Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri turistlerin uğrak noktası oldu

Yıllık bakımlarının ardından yeniden hizmet vermeye başlayan Tünektepe Teleferik ve Sosyal tesisleri, yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi topluyor.

Yaz sıcaklarından bunalanların ve büyüleyici bir manzara eşliğinde bir gün geçirmek isteyenlerin uğrak noktası, Tünektepe oluyor. Yerli ve yabancı turistler, Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri’ne gelerek Antalya’nın eşsiz manzarasının keyfini sürüyor.

“Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri’ni temmuz ve haziran ayında, 90 bin vatandaş ziyaret etti.”

“Kentin hem seyir hem de gezi noktası”

Antalya’nın büyüleyici manzarasını sunan tesis, hem seyir merkezi hem de gezi noktası olma özelliğini koruyor. Bünyesinde barındırdığı; restoran, dinlenme alanları, fotoğraf terası, hediyelik eşya dükkânı ve çocuk oyun alanları ile yerli ve yabancı turistlerin ilgisini topluyor.

Kapsamlı bakım çalışmalarının ardından açılan Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri, pazartesi hariç haftanın 6 günü 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlıyor.

“Herkese önereceğim”

Samsun’dan aile dostunu ziyarete gelen Koray Yazıcı’nın tercihi de Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri oldu. “Çok güzel bir şehir, mavi ve yeşilin bir araya gelmesiyle oluşan bu şehri buradan seyredebiliyoruz. Teleferikle çıkarken manzara çok güzeldi. Antalya’yı ayaklarının altında seyredebilmek muhteşem bir deneyimdi. Ayrıca yakınlarıma burayı kesinlikle önereceğim.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir