TEKNOFEST İzmir renkli görüntüler sunuyor

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde düzenlenen havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST ikinci gününde hız kesmeden devam ediyor.

Ziyaretçiler, festivalin ilk gününde olduğu gibi ikinci gününde de “Dikey Rüzgar Tüneli”, “İklim Tüneli”, “Güneş Gözlemi”, “Planetaryum”, “Uzay Temalı Çocuk Parkı”, “Simülasyon Deneyim Alanları”, “Paydaş-Sponsor Katılımcı Stant Aktiviteleri”, “Kara ve Hava Araç Sergisi”, “Sıcak Hava Balonu” ve “Pedallı Uçuş Etkinliği”ni deneyimleyebilecek.

Birbirinden farklı etkinliklerle ziyaretçilerine ev sahipliği yapan festivalin ikinci gününde, “Hayata Bağlan Korosu”, “Rafadan Tayfa Teknolojik Tayfa”, “Hürkuş ve Gökbey Müzikali”, “Sahne Senin” ve “Uçan Çocuklar Akrobasi Gösterisi” ana sahnede sergilenecek.

Ziyaretçilerin dün ilgiyle izlediği hava gösterileri bugün de devam edecek. Saat 10.00’da paraşüt atlayışları ile başlayacak gösterilerde gün içinde Türk Yıldızları, Solotürk, Gyrocopter, Bayraktar TB2, BEL-429 (Üzüm Salkımı), Bayraktar Akıncı, S-70 (Çelik Kanatlar), Paramotor, AB-412 (SGM), T-129 Atak Helikopteri gökyüzünde görsel şölen oluşturacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir