Sultana Dağı’nda kar ve güneşin keyfi bir arada!

Hafta sonunu değerlendirmek isteyen vatandaşlar, Sultana Dağı’nda güneşli havanın keyfini çıkararak kayak ve mangal yaptılar

Kar ve güneşin keyfini bir arada yaşadılar

Bölgeye gelen ziyaretçiler, tarihi Sulatan Çeşmesi etrafında kalınlığı 1,5 metreyi aşan kar üzerinde uçurtmalar uçurdular ve kartopu oynayarak keyifli vakit geçirdiler.

“Daha önce burayı görmemiştim, harika bir yer”

Daha önce hiç görmediği Sultana Dağı’na araçlarıyla hiç yürümeden gelebildiklerini dile getiren Alper Teker, “Güzel bir hafta sonu. İyi bir hava var. Burayı bilmiyorduk, çevreden öğrendik. Sultan Abdülhamit Han’ın daha önce uğrayıp konakladığı bir çeşmenin bulunduğu bir yer ve tarihi bir mekan. Biz de duyduk, araçlarımızla kolay ulaşımla buraya geldik. Yukarıda çok güzel bir çeşme de var. Çok güzel bir manzara ve kar var. Hoş bir vakit geçirmek isteyenleri buraya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Misafirleriyle keyifli hafta sonunu kar üzerinde eğlenerek geçirmek için geldiklerini belirten Burak Dündar, “Keyifli vakit geçirebilecekleri çok güzel bir ortam var. İnşallah Sultana Dağı’nın bu güzelliği önümüzdeki yıllarda daha da duyulur.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir