Metrelerce yüksekte muhteşem manzara: Ayrı Gezegen Cam Teras

Muhteşem manzarası bulunan cam teras herkesin ilgisini çekiyor. İstanbul’a da yakın bir konumda bulunan cam teras önünde yemyeşil bir vadi uzanıyor. Çay, kahve içerek güzel manzaranın tadını çıkartabileceğiniz Ayrı Gezegen cam terası sizi bekliyor.

Doğa manzarası ve göl manzarası sunan teras kendine hayran bırakıyor. Hafta sonu geldiğinde ise ailelerin tercih ettiği gezi yerlerinden biri oluyor. Hem dinlenmek için hem de çok güzel fotoğraflar çekilmek için tercih ediliyor. Muhteşem kareler ortaya çıkıyor cam terasta. Diğer cam teraslar gibi metrelerce yüksekte harika görüntüler çıkıyor ortaya.

Ayrı Gezegen Cam Terası

Ayrı Gezegen Cam Terasından görünen manzarada Sapanca gölü size el sallıyor. Tüm güzelliği ile göl cam terasın önünde bulunuyor. 2019 yılında Kocaeli’de açılan cam tras o günden beri ziyaretçilerin ilgi odağı konumunda. 185 metre yüksekte olan terasta çevredeki akarsuların sesini de dinleyebilirsiniz.

Kocaeli Ayrı Gezegen Cam Terası

460 metre karelik bir alana yayılmış cam teras. Metrelerce yüksekte olağan üstü güzellikte manzaraya başınızı çevirerek keyfini çıkartabilirsiniz. Çevredeki akarsu sesleri de bir hayli güzel vakit geçirmenizi sağlıyor. istanbul2a yakın olması sebebiyle ailelerin hafta sonu gezmek için tercih ettiği bir yer. Yaz aylarında serinlemek için tercih edilen bir yer. Ayrıca kış aylarında da güzel kar manzarası sizi karşılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir