20 yıldır kendi bestelerimle ‘Yalın’ım

20. sanat yılını 40 bin kişilik stadyum konserinde müzikseverlerle kutlamaya hazırlanan söz yazarı, besteci ve şarkıcı Yalın, 31 Mayıs’ta vereceği konser için “Stadyumda konser vermek deli işi” dedi.

2004 yılında ‘Ellerine Sağlık’ albümü ile müzikseverlerin hayatına giren ve 20 yıldır seslendirdiği, bestelediği şarkılarıyla Türk pop müziğine unutulmaz eserler kazandıran Yalın, kariyerinin ilk stadyum konserini yapmaya hazırlanıyor. Kariyeri boyunca bütün şarkılarını kendi yazan Yalın, 31 Mayıs Cuma günü Beşiktaş Stadyumu’nda gerçekleşecek konserde görkemli sahne tasarımı, etkileyici şovları ve unutulmaz şarkılarıyla müzik tutkunlarıyla buluşacak.

“Kendi rekorumu kıracağım”

Birkaç saatte 10 bin biletin satıldığını ifade eden Yalın “Bu iş ilk önüme geldiğinde ‘deli bunlar’ demiştim. Birkaç saatte 10 bin bilet sattık, bu çok gurur verici, çok mutlu edici benim için. İyi satacağımızı bekliyordum ama 10 bin çok ciddi bir rakam. Şu an 20 bine gelmek üzere muhtemelen sold out olacak diye düşünüyorum. Ben kendi bilet rekorumu kıracağım.” dedi.

Organizasyonun düzenleyicisi BWO Entertainment Genel Müdürü Ömer Lakay konuşmasında, “BWO ve Dolmabahçe A.Ş olarak Türkiye’nin en önemli sanatçılarını özlediğimiz stat konserlerinde seyirciyle buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Yalın’dan 20. yılı özel yeni şarkı

İlklerin konser olacak olan 20. yıl özel konserinde Yalın, ilk defa stadyum konseri verecek, ilk bestesini seslendirecek ve önümüzdeki haftalarda stadyum konseri için çıkacak yeni şarkısını ilk defa bu konserde çalacak. Beste yapmanın kariyerinde özel bir yeri olduğunu belirten Yalın, Ben kariyerime beste yaparak başladığım için, birinci hedefim yaptığım şarkıların insanlara ulaşmasıydı, ikinci hedefim ise yıllar sonra dinlenmesiydi. Bir bestecinin hayali gerçek oldu. 20 yıl sonra, bugün hala sahnede en çok istek alan şarkılarımın arasında eski şarkılarım varsa bu bir bestecinin gerçekleşen hayalidir” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir