Kuzey Ege’nin İncisi Ayvacık ziyaretçilerini bekliyor: “HAYDİ TATİLE”

Ayvacık Turizm Kültür Doğa ve Spor Derneği’ tatilcilere “Kapımız deniz, tarih ve doğaseverlere açık” diyerek ziyaretçilerini çağırıyor.

Kuzey Ege’nin saklı cenneti olan Ayvacık sessiz, sakin, doğal ve tarihi yapısıyla hem yerli hem de yabancı turistlerin son zamanlarda ilgi odağı oldu. 

Ayvacık Turizm Kültür Doğa ve Spor Derneği dönem sözcüsü Mehmet Ünal Şahin ilçe hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu, Tatilcilere seslenen Şahin, Ayvacık, Çanakkale’nin Kuzey Ege’ye bakan yüzünde ıssız ve bakir kalmış yapısıyla kafa dinlemek için ideal bir yer. Bölge, Kadırga Koyu, Sivrice, Sokak Ağzı, denizi, tarihi hem de muhteşem doğası ile tatilcilerin ilgi odağı konumunda.” dedi.

Çanakkale Ayvacık -Assos ‘ta bulunan turizmciler ve yerel halk, turizm hazırlıklarını bitirdi ve tatilini yapmak için bu bölgeyi seçecek misafirlerini bekliyor. Bölgede turizm hareketi genelde 15 Haziran’dan sonra başlayıp kasım ayına kadar devam ediyor.

Son derece sakin plajları, beyaz bayraklı, kalabalıktan uzak ve sahil şeridinin uzunluğu ile ünlü ilçede sahil turu yaparken, masmavi denizin de keyfini çıkarabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir