Köyceğiz’deki Çandır Seyir Terası’ndan muhteşem manzaralar

Muğla’nın Köyceğiz ilçesine bağlı Çandır Mahallesi, Türkiye’nin önde gelen ekoturizm ve organik tarım yapan köyleri arasında bulunuyor. Çandır, beş bin yıllık tarihi ile Kaunos kenti ve kral mezarlarına ev sahipliği yapmanın yanı sıra, 4 mevsim boyunca doğa, tarih ve kültür meraklıları için ideal bir tatil destinasyonu sunuyor.

Çandır Seyir Terası, ziyaretçilere kartpostallık manzaralar sunarak Dalyan Deltası’nın labirent benzeri görüntüsü, İztuzu Plajı ve sınırsız deniz manzarasıyla büyülenmelerini sağlıyor.

Çam ormanları ve yeşilliklerle çevrili Çandır, hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Dalyan’dan araç veya feribotla, ya da Köyceğiz karayolu üzerinden kolayca ulaşılabilen bu bölge, doğa severleri ve fotoğraf tutkunlarını cezbetmeye devam ediyor.

Köyceğiz Yürüyüş Grubu Rehberi Kudret Önal, Çandır Seyir Terası'ndan izlenen manzarayı keyifli bulduğunu belirterek, "Burası Çandır. Çandır'dan İztuzu'na uzanan seyir tepesi. Arkada gördüğünüz yer Dalyan Lagünü. İztuzu Plajı ise Akdeniz'e kucak açıyor" diyerek doğaseverleri bu benzersiz köye davet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir