Korunaklı balayı villaları ile tatilin keyfine varın

Kalabalık plajlardan, yoğun otellerden, açık büfe sıralarından sıkıldınız mı? Balayınız için daha sakin, yalnızca eşiniz ile baş başa olduğunuz bir tatil istiyorsanız kiralık villa tatili yapmayı düşünmelisiniz.

Villa tatilini tercih eden tatil severlerin en çok önem verdikleri hususların başında muhafazakar villaların mahremiyet ile ilgili tüm endişeleri ortadan kaldırması geliyor. Dışarıdan hiçbir şekilde görülemeyen bu villalarda %100 gizlilik içinde ailece tatil yapmanın verdiği huzur ile yüzme ve güneşlenmenin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. En iyi Korunaklı Balayı Villaları için HalalBooking’in sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Türkiye’de Korunaklı Balayı Villaları denilince ilk akla gelen birkaç villa seçeneğini sizlere sunuyoruz.

Antalya’daki Korunaklı Balayı Villaları çok revaçta

Antalya’nın Kaş ilçesindeki Villa Cinar, balayı tatili planlayanlar için muhteşem bir seçenek. Korunaklı havuzunda eşinizle birlikte güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Alkolsüz konsepti ve tamamen korunaklı açık havuzuyla hizmet veren Villa Dark Blue  kendinizi evinizde hissedeceğiniz unutulmaz bir tatil deneyimi vadediyor.

Bayanlara özel plaj imkanı

Villa tatilinin konforunu 5 yıldızlı bir otel lüksü ile yaşamak isteyen balayı çiftleri genellikle her şey dahil seçenekler sunan, Balayı çiftlerine %5 ek indirim hakkı tanınan, bayanlara özel plaj, güneşlenme alanı ve spa merkezi bulunan tatil köylerindeki özel korunaklı villaları tercih ediyorlar. Alkolsüz hizmet veren aile, erkeklere özel ve bayanlara özel olmak üzere 3 özel plajı bulunan Adin Beach Hotel, lüks oda ve süitlerin yanı sıra bünyesinde havuzu bulunan villa seçenekleri de sunuyor.

Çam ormanına komşu, kendine ait özel bir koyda yer alan ultra lüks 5 yıldızlı Angel’s Marmaris otel iki ayrı villa seçeneği ve Balayı suiti ile hizmet veriyor. Tesisi tercih edenler, bayanlara özel plaj, spa merkezi ve yüzme havuzları gibi tesislerin yanı sıra otel restoran ve kafelerinden de faydalanabilirler.

Muğla ilgi gören destinasyonlardan

Marmaris’in Turunç Koyu’ndaki tamamen korunaklı spa küveti ve jakuzi ve Balayı çiftlerine 10% indirim imkanıyla öne çıkan, Alya Piynar Villa Hotel en gözde ve daha önce konaklayanlar tarafından “çok iyi” olarak değerlendirilen tesislerden biri.

Çiftler, korunaklılık içinde hem villa hem otel konforunu bir arada yaşayabilecekleri ve tüm odalarında tamamen korunaklı açık havuz, Balayı çiftlerine 10% indirim imkanıyla Turunç Koyu’ndaki  Alya Villa Butik Hotel’i tercih edebilirler.

Fethiye’deki Villa FET102  tam da korunaklı balayı villaları arayanlara göre bir seçenek. Tamamen korunaklı ve özel kullanımlı yüzme havuzu, tamamen alkolsüz konsepti, aydınlık ve ferah odalarıyla balayı çiftlerinin en çok tercih ettiği korunaklı villalardan biri. HalalBooking.com’un fırsatlarını görmek için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Kendine özel karışık kullanımlı (tesettür mayo zorunlu) ve bayanlara özel tamamen korunaklı plaj alanı sunan  Zehra Villas Hotel ise villa tatilini konukları için unutulmaz bir deneyime dönüştürüyor. Burada balayı tatilinizi geçirebilir ferah odalarında konforun keyfini çıkarabilirsiniz.

Tüm dünyadan turist ağırlayan Bodrum’daki Alya Sierra Bodrum Hotel, 10.000 m² alanda yer alan 12 lüks korunaklı havuzlu villadan oluşuyor ve Balayı çiftlerine 10% indirim sunuyor. Villanın her noktasından Torba Koyu’nun muhteşem manzarasını seyredebilirsiniz.

Balayı tatilinizi unutulmaz hale getirin

Balayı tatilinizi, iki kişilik korunaklı villalardan, tesis içerisinde yer alan villa seçeneklerine ve Maldivler’de veya diğer tropik adalarda bulunan romantik villalara kadar çok sayıda seçenekle unutulmaz bir deneyime dönüştürebilirsiniz.

Korunaklı Balayı Villaları yazımızın devamında Türkiye dışında tercih edebilecek rotaları Gezelim.com okuyucularımızın beğenisine sunuyoruz.

Malezya

Malezya, helal özellikli tatil söz konusu olduğunda en önde gelen ülkelerden biri olma özelliğine sahiptir.

Tertemiz plajları ve muhteşem ormanlarıyla ünlü Malezya; Malay, Çin, Hindu ve Avrupa kültürlerinden esintiler barındırıyor.

Sizler için seçtiğimiz villalar:

Grand Lexis Port Dickson

Maldivler

Maldivler, palmiye ağaçları, muhteşem sahilleri, ve berrak turkuaz suları ile tropik bir cennet niteliğindeki binden fazla adadan oluşuyor. Aydınlık gökyüzüyle ve uçsuz bucaksız plajlarıyla Maldivler, keşfedilmeyi bekleyen etkileyici bir kültüre sahiptir. 

Sizler için seçtiğimiz villalar:

Furaveri Maldives

Endonezya     

Endonezya, dünya üzerinde en yoğun Müslüman nüfusu barındırma özelliği taşıyor. Bu sebepten özellikle helal özellikli balayı arayışı olan çiftler için harika bir tercih oluyor. Volkanik adaları, tropik plajları ve tapınaklarıyla ünlü Endonezya, vahşi yaşamıyla da sizleri şaşırtacak.

Endonezya’daki Lombok Adası’nda doğal güzelliklere, yeşilin her tonuna tanık olabilir, masmavi okyanusunda sörf yapmanın tadını çıkarabilirsiniz. Lombok’un yakınında bulunan Bali Adası’na feribot ile ulaşabilirsiniz.

Sizler için seçtiğimiz villalar:

Senang Private Villa, Lombok

Katamaran Resort, Lombok

Fas

Fas da bulunduğu konum nedeniyle en fazla tercih edilen ülkeler arasında gösteriliyor.

Fas’ta, birbirinden etkileyici doğa harikalarını keşfedebileceğiniz aile odaklı rahatlatıcı ve bir o kadar yeni deneyimler ile dolu tatil deneyimi sizleri bekliyor.

Sizler için seçtiğimiz villalar:

Banyan Tree Tamouda Bay

Villa Layyine, Marakeş

Dubai

Dubai lüks denince akla gelen ilk ülkelerden biri. Harika otelleri, enfes helal yemekler sunan muazzam restoranları ve etkileyici ortamı ile lüks tatil adreslerinin başında gelmektedir.

Dubai tatili ile Ortadoğu’nun ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin yıldızı olan bu şehri keşfedecek, uygun fiyatlı turlarla unutulmaz bir tatil yaşayacaksınız.

Sizler için seçtiğimiz villalar:

Anantara The Palm Dubai Resort

Tayland

Tayland ünlü Bangkok şehri, muhteşem plajları ve sık yağmur ormanları ile size birbirinden farklı etkileyici deneyimler sunacak.

Tayland, etkileyici manzaraları, sonsuz plajları ve masmavi sularıyla misafirlerini bekliyor.

Sizler için seçtiğimiz villalar:

Samujana Villas, Koh Samui

Kalima Resort & Spa, Phuket

Mauritius

Hint Okyanusu’nda bulunan Mauritius masalsı bir tatil sunuyor.

Mauritius, plajlarının tadını doyasıya çıkarabileceğiniz,  çeşitli aktivitelerle eğlencenin doruklarına varacağınız bir tatil sunuyor.

 Sizler için seçtiğimiz villalar:

Maradiva Villas Resort & Spa, Flic-en-Flac

La Pirogue Mauritius, Flic-en-Flac


Bu içeriğimizde hem Türkiye’deki hem de tüm dünyadaki korunaklı balayı otellerini derledik. Keyifli ve huzur dolu bir tatil geçirmenizi dileriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir