Kayseri’nin şelalelerinde doğa macerası yeniden başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yahyalı’nın Kapuzbaşı Takım Şelaleleri’ndeki Göksu Şelalesi’ne ulaşımı sağlayan sallanan asma köprünün yenilendiğini hatırlatarak, turistik mekâna yerli ve yabancı turistleri davet etti.

Kayseri’nin turizm potansiyelini dünya çapında tanıtmak için çeşitli projeleri hayata geçiren Başkan Büyükkılıç yönetimindeki büyükşehir belediyesi, Yahyalı ilçesinde bulunan Kapuzbaşı Takım Şelaleleri için Kayseri Valiliği ve Yahyalı Belediyesi ile iş birliği içinde çalışıyor.

Başkan Büyükkılıç, doğa harikası şelalelerin her mevsim farklı güzellikler sunmasıyla dikkat çeken Kapuzbaşı takım şelalelerine destek veren kurum ve kuruluşlarla birlikte yerli ve yabancı turistleri davet etti.

Göksu Şelalesi’ndeki yenilenen Sallanan Asma Köprü’nün açılışını da gerçekleştiren Büyükkılıç, köprüden geçerek muhteşem manzarayı görmeyi ziyaretçilere tavsiye etti. Bölgenin turizme kazandırılması için kurumlar arası iş birliğiyle seferberlik başlatıldığını vurgulayan Başkan Büyükkılıç, asma köprünün bölgeye estetik bir katkı sağladığını söyledi.

Avrupa standartlarındaki hizmetlerin Yahyalı’ya uygun olduğunu dile getiren Büyükkılıç, yerli ve yabancı turistleri dinlenebilecekleri ve keyifli zaman geçirebilecekleri bu güzel ortama davet etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir