Kaplıcalar bayram tatilinde misafirlerini ağırlayacak

Tarih ile termalin buluştuğu Yalova Termal Kaplıcaları’ndaki tesisler, idari izinle 9 güne uzayan Ramazan Bayramı tatilinde misafirlerini ağırlayacak

Bayram tatiline yüzde 100 dolulukla girilmesi bekleniyor

Roma döneminden bu yana Anadolu’da şifa arayanların uğrak noktalarından olan kaplıcalardaki tesisler, Ramazan Bayramı tatili için hazırlıklarını tamamladı.

Samanlı Dağı’nın yamacında vadi içinde yer alan Termal Kaplıcaları’nın girişinde, Yedi Havuzlar denilen çağlayan bulunuyor. Renkli ortancaları ile ünlü Termal’i, nadide ağaçlar süslüyor

Termal’in suyundan romatizma ve metabolizma hastalıkları, sindirim sistemi, karaciğer, böbrek ve idrar yolları hastalıkları, deri hastalıkları, psikolojik hastalıklar ve fonksiyonel rahatsızlıklara sahip hastalarda tedavileri destekleyici olarak yararlanılıyor.

“Bursa, İstanbul ve Kocaeli’nin ortasında 45 dakika uzaklıkta”

Termal Kaplıcaları İşletme Müdür Yardımcısı Ümit Öztamur, şu anda yüzde 70 olan tesisteki doluluğun bayram öncesinde yüzde 100’e çıkmasını beklediklerini belirtti.

Rezervasyonlarla ilgili bilgi veren Öztamur, “Misafirlerimiz erken tatile başladılar. O yüzden doluluk seviyemiz gün geçtikçe artıyor. Çocuklu aileler burayı daha çok tercih ediyorlar. Çünkü hem doğal ortamı, oksijeni hem de şifalı suyundan faydalanıp eğitim hayatlarına daha motive devam etmeleri için buraya gelmeyi istiyorlar.” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir