İstanbul’a yakın motosiklet rotaları

Motosiklet ile gidebileceğiniz, İstanbul’a yakın olan ve eğlenceli vakit geçirebileceğiniz rotalar keşfetmek mi istiyorsunuz?  İşte doğal güzellikleriyle sizi hayran bırakacak, ulaşımı kolay rotalardan bazıları;

AĞVA

İstanbul'a yaklaşık 90 km uzaklıktaki Ağva, muhteşem koyları ve doğal güzellikleriyle öne çıkan bir destinasyondur. Dere kenarındaki butik otellerde konaklayarak doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz.

SAPANCA

135 km uzaklıktaki Sapanca, ATV, paintball ve göl kenarında doğa yürüyüşleri gibi çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Bungalov evlerde konaklayarak farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

GÖLYAZI

185 km uzaklıktaki Gölyazı, Bursa'ya bağlı ve tarihi dokusuyla dikkat çekiyor. Balıkçı tekneleriyle tur yapabilir, Zambak Tepesi'nde gün batımını izleyebilir ve adanın tarihi sokaklarında dolaşabilirsiniz.

KIYIKÖY

İstanbul'a 160 km uzaklıktaki Kıyıköy, sahil kasabası ve doğal güzellikleriyle ünlüdür. Mağara ve manastır gezisi yapabilir, balıkçı lokantalarında lezzetli deniz ürünlerini tadabilirsiniz.

KERPE, KEFKEN:

Kocaeli'nin ilçeleri Kerpe ve Kefken, yılın her döneminde tercih edilen destinasyonlardır. İnce kumlu sahillerinde yürüyüş yapabilir, Kartal Kayalıkları'nda gün batımını izleyebilirsiniz.

EDİRNE

İstanbul'a 228 km uzaklıktaki Edirne, tarihi zenginlikleriyle dikkat çeker. Selimiye Camii, Bayezid Külliyesi gibi önemli yerleri ziyaret edebilir, Gökçetepe Tabiat Parkı'nda doğa yürüyüşleri yapabilir ve Enez sahilinde keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir