İstanbul Turizm Fuarı sektöre damgasını vuracak

İstanbul Turizm Fuarı, turizm sektörünün yeni buluşma adresi olacak.

İstanbul’un merkezi lokasyonu İstanbul Kongre Merkezi’nde 4-5 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuar, acentelerden otellere, tur operatörlerinden MICE firmalarına, teknoloji firmalarından kuruvaziyer firmalarına kadar sektörün tüm renklerini buluşturacak.

Fuar, hem yeni sezon imzalarının atılması için fırsat hem de erken rezervasyon kampanyalarının başlangıcına imkân sağlayacak. Dream Project Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Volkan Ataman, “Dünya turizminin başkenti İstanbul’un böyle görkemli ve prestijli bir organizasyona ihtiyacı vardı” dedi

Dünya turizminin başkentleri arasında yer alan İstanbul, yepyeni bir fuara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Dream Project organizasyonunda, 4-5 Ekim 2023 tarihleri arasında, İstanbul Kongre Merkezi’nde bu yıl ilk kez kapılarını açacak olan İstanbul Turizm Fuarı, sektörün tüm renklerini bir araya getirecek. Otellerden seyahat acentalarına, havayolu şirketlerinden teknoloji firmalarına, tanıtım bürolarına kadar sektörün tüm bileşenlerini buluşturacak olan fuar, sektöre damgasını vurmaya hazırlanıyor. Yeni sezon açılış öncesi düzenlenecek olan fuar, otel ve acentelere erken rezervasyon kampanyalarının duyurusu için fırsat sunarken, otel-acente kontratları için de buluşma imkânı sağlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir