Ergan Dağı’nda Snowboard Türkiye Şampiyonası başladı!

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Snowboard 2. Etap 11-15 ve 15+ yaş kategorisi Türkiye Şampiyonası, Erzincan’ın kurtuluşunun 106. yılı anısına Ergan Dağı’nda başladı.

Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde gerçekleşen şampiyonaya 19 ilden 253 sporcu katılıyor. Derece elde eden sporcular, yarın düzenlenecek törende madalyalarını alacak.

Yarışmalara katılan Demir Akçalı, Uludağ Kayak ve Snowboard Kulübü’nden geldiğini belirterek Ergan Dağı pistlerini beğendiğini söyledi.

Diğer bir sporcu Efe İldeş, snowboardu 8-9 yıldır yaptığını ve yarışta iyi kaydığını ifade ederek, bu sporu yapmak isteyenlere tavsiyede bulundu. Ankara’dan gelen sporcu velisi Sertan Okan, Ergan Dağı’nı beğenerek, Erzincan’ın geniş pistleri ve güzel atmosferi için teşekkür etti.

Türkiye Kayak Federasyonu Erzincan İl Temsilcisi Bülent Demirel ise organizasyonun sıfır hataya yakın olduğunu ve yaklaşık 300 sporcunun katıldığını belirtti, ayrıca Erzincan'ın kurtuluşu dolayısıyla yarışmanın burada yapılması nedeniyle federasyona teşekkür etti.

Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezinde yapılan Snowboard 11-15 ve 15 yaş üzeri Türkiye Şampiyonası toplamda 19 ilden 253 sporcunun katılımıyla tamamlandı. 3 gün süren yarışmalarda derece elde eden sporcular, madalyalarını düzenlenen törenle aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir