Bu kafe eskiyi özleyenlere nostalji vadediyor

Bayburt’ta kafe işleten Osman Burak, işletmesine sinema, kitap ve nostalji tutkusunu yansıtarak farklı bir atmosfer oluşturmuş.

Müşterilerini Yeşilçam artistlerinin ve Türk müziğinin sevilen isimlerinin görselleriyle karşılayan Burak, kafesini geçmişin izleriyle donatarak özgün bir mekan haline getirmiş.

Kafede yer alan antika eşyalar, eski ütüler, dikiş makineleri, radyolar ve ahizeli telefonlar müşterilerin ilgisini çekiyor.

Kafe atmosferi, müşterilere 45 yıl öncesine gitme hissi yaşatıyor. Burak, “Edeple Gelen, Lütufla Gider” sözüyle müşterilerini ağırlayarak samimiyet ve dostluk odaklı bir işletme anlayışını benimsediğini anlattı.

Kafedeki kitaplar, edebiyata ilgi duyan müşterilerin dikkatini çekerken, müşterilerin kafede bıraktığı hediyeler ve notlar, mekanın herkesin ortak paydası haline geldiğini gösteriyor. Müşteriler, kafede nostaljik parçaların çaldığı bir ortamda ruhlarını dinlendirme fırsatı buluyor.

Kafe, özellikle öğrenci ağırlıklı müşteri kitlesine sahip. Burak, ticari kaygılardan uzak, samimiyet ve müşteri memnuniyetini öncelik olarak gördüğünü vurgulayarak, kafeyi bir aile gibi işlettiklerini belirtiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir