Balıkesir bayram tatiline hazır: Nüfusunun 12 katını ağırlayacak

İç turizmin önde gelen bölgelerinden “Kuzey Ege’nin İncisi” Ayvalık, sahip olduğu doğal güzelliklerle Kurban Bayramı’nda da tatilcilerden büyük ilgi görüyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 46 mavi bayraklı plajı, yenilenmiş otobüs terminalleri, düzenlenmiş sahil şeridi, trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla ulaşımda atılmış adımlarla Balıkesir, yerli ve yabancı turistleri bekliyor.

Ayvalık’ta turistik tesislerde bayram öncesi alınan rezervasyonlar yüzde 90 ile yüzde 95 seviyesine ulaşmış durumda. Ayvalık Kurban Bayramında nüfusunun 12 kat fazlasını ağırlayacak.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından yaklaşan Kurban Bayramı’ndan son derece umutlu olduklarını vurgulayan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, “Ayvalık olarak bizlerin turizm sezonundan da çok ciddi beklentimiz var. Kurban Bayramı tatilinin de 9 güne çıkarılması bizim gibi turistik tatil yöreleri tarafından da memnuniyetle karşılanmıştır. Biz, belediye olarak tüm birimlerimizle önümüzdeki Kurban Bayramı tatiline ve akabinde başlayacak olan turizm sezonunda konuklarımızı en iyi şekilde ağırlayabilmek için hazırlıklıyız.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir