Yüksekova’da polisler “Uçurtma Şenliği” düzenledi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde özel gereksinimli çocuklara yönelik düzenlenen “Uçurtma Şenliği” renkli görüntülere sahne oldu. İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Toplum Destekli Grup Amirliği tarafından gerçekleştirilen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamındaki etkinlikte, 200 özel gereksinimli çocuk, polislerle birlikte uçurtma uçurdu.

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Fatih Anamur, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael ve diğer katılımcılar da etkinlikte yer aldı. Şenlikte Kaymakam Çimşit, çocuklarla birlikte uçurtma uçurarak sevinçlerine ortak oldu.

Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Komiseri Selman Beğde, etkinliği “Benim gücüm polisimin gücü” adlı COGEB projesi kapsamında düzenlediklerini ve 200 özel gereksinimli çocuğa ulaştıklarını söyledi.

Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael ise etkinlikteki mutluluğu paylaşarak, İlçe Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti. Etkinliğin sonunda polis ekipleri, çocuklarla birlikte halay çekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir