Yılbaşı tatilinin gözdesi: Termal tesisler

Güney Marmara ve Kütahya’da yer alan termal tesisler yılbaşı tatilinde de tercih ediliyor

Yalova, Balıkesir ve Kütahya’da bulunan ve termal havuzlara sahip olan konaklama işletmelerinin büyük bölümünde  yoğunluk yaşanıyor

Türkiye’nin en önemli termal kaynaklarına ev sahipliği yapan ve dört mevsim tercih edilen Güney Marmara’daki Yalova ve Balıkesir ile İç Ege’de yer alan Kütahya’da hizmet veren tesisler, yılbaşı tatilini hareketli geçirecek.

Sağlık Bakanlığı Yalova Termal Kaplıcaları İşletmesi Müdür Yardımcısı Ümit Gürbüzoğlu, “Hafta sonları zaten büyük bir ilgi vardı. Şimdi yılbaşının da etkisiyle hafta başından itibaren otelimiz doldu. Genelde cuma gününden gelen misafirlerimizin pazar günleri çıkışları oluyordu ama yılbaşının pazar akşamına denk gelmesi ve pazartesi gününün de tatil olmasıyla insanlar 4 günlük tatil yapabilme imkanına kavuştu. O yüzden de daha çok tercih ettiler.” diye konuştu.

Batman’dan arkadaşlarıyla gelen Şehmus Kır, 10 günlük tatil için Termal’i tercih ettikleri bilgisini vererek, “1600 kilometre uzaktan geldik. Sıcak su, kapalı havuz, hamam var. Çok beğendik.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir