Yeni yaşam konsepti Karavan Show’da

Karavanda yaşam ve tatil taleplerinin artmasıyla karavan üreticilerinin 2 yılda kazandığı %200 artış üreticilerin yüzünü güldürdü. 2022 yılını 600 milyon dolarlık hacimle kapatması beklenen karavan sektörü yeniliklerini karavansevenlerle buluşturacak etkinlikse Ekim 2022’de İstanbul’da gerçekleşecek.

DCIM\100MEDIA\DJI_0329.JPG

Tüm dünyayla birlikte Türkiye’de de her geçen gün ilginin arttığı karavanda yaşam konsepti, düzenli bir organizasyona sahne olacak. 19-23 Ekim tarihleri arasında BİFAŞ organizasyonuyla İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Karavan Show Eurasia, karavanseverlerin gözdesi olacak.

Yurtiçi ve yurtdışından katılacak yüzlerce firmanın yeni karavan modellerini görücüye çıkaracağı fuar hakkında konuşan BİFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Vural, ‘’Ekim ayında İstanbul’da düzenlenecek Karavan Show Eurasia, hem minimal yaşam konsepti hem de karavan tatilciliği konusunda önemli bir boşluğu dolduracak. Bu gelişen sektöre ülkemizin imzasını atmak için Ekim ayında gerçekleştireceğimiz organizasyonla büyük fayda sağlamayı hedefliyoruz’’ dedi.

Karavan tatilciliği ve yaşam konseptinin ilgi gördüğü ve büyüdüğüne de dikkat çeken Vural, ‘’Karavan hayatı adeta bir yaşam felsefesi oldu. Özellikle evlerde kaldığımız dönem sonrasında sektöre çok daha fazla ilgi gösterilmeye başlandı. BİFAŞ olarak karavan, kamp hayatını yaşayan ya da yaşamak isteyenlerin ayağına büyük bir organizasyonu getirdik’’ diye konuştu.

“BU SHOW HAYATA YENİ BİR BAKIŞ AÇISI KAZANDIRACAK”

Son model karavanların ve kampçılık ekipmanlarının sergileneceği fuarın sektöre yeni bir bakış açısı kazandıracağını ifade eden Vural, “2020 yılında 3 bin karavan ve motokaravan imal edilirken 2021 yılında artışın 10 kata çıktığını görüyoruz. Bu rakamlar artık tatilin ve yaşam tarzının da değiştiğinin en büyük göstergesidir. Biz de yurtiçi ve yurtdışından sektörün en prestijli firma ve markalarını bir araya getirerek hem nihai kullanıcıya hem de üretici firmalarımıza katkı sağlamayı hedefliyoruz ’’ dedi.

DOĞA TUTKUNLARI İÇİN BULUNMAZ FIRSAT

Yüzlerce firma ve markanın katılımıyla sektörel ve nihai tüketicinin bir araya geleceği fuara yurtiçinden ve yurtdışından 30.000’i aşkın ziyaretçi bekleniyor. Karavan Show Eurasia motokaravan, çekme karavan, van tipi karavan, özel amaçlı araçlar, mobil hizmet karavanları, ticari karavanlar ve seyahat römorklarına ilaveten karavan, iç dekorasyon ürünleri, güneş panelleri, uydu sistemleri, duş ve su sistemleri gibi her türlü ürün ve hizmet sağlayıcısı yer alacak.
Geniş katılımcı yelpazesiyle turizm profesyonellerine, seyahat ve doğaseverlere son teknoloji ve tasarım ürünler sunacak Karavan Show, alıcı ve üretici ile tek çatı altında buluşturarak alternatif turizme de katkı sağlamayı hedefliyor.

Fuar alıcılara, kamp çadırlarından kampçılık ekipmanlarına, bisikletlerden doğa sporları merkez ve ekipmanlarına kadar insanı doğa ile bütünleştiren birçok ürün ve malzemeyi de inceleme imkânı sunacak. Fuarla eş zamanlı organize edilecek birbirinden efektif ve renkli etkinlikler ve sürpriz konuklarıyla ilgi odağı olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir