Yaz tatilinin son gününde Gölcük Tabiat Parkı’nda yoğunluk

Bugün başlayan 2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesinde aileler çocuklarıyla birlikte Bolu’nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı’na akın etti.

Gölcük Tabiat Parkı’nda, yaz tatilinin son günü olması nedeniyle en yoğun günlerden biri yaşandı. 11 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesinde aileler çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirmek için Gölcük’e geldi.

Mangal yakmanın yasak olduğu Tabiat Parkı’nda aileler yanlarında getirdikleri yiyeceklerle göl etrafında bulunan yeşil alanlarda piknik yapma fırsatı buldu. Bol bol fotoğraf çekerek anı biriktiren ziyaretçiler, göl etrafında golf arabaları ve bisikletlerle turlayarak, keyifli vakit geçirdi. Gölcük’ün muhteşem manzarası ise dron ile havadan görüntülendi.

Ordu’dan ailesiyle birlikte tatilin son gününde Gölcük’e gelen Mutlu Hekimoğlu, “Gölcük çok güzel. Daha önce de gelme fırsatı bulmuştum. Gölüyle ve doğasıyla harika bir tabiatı var. Ailemle birlikte geldim. Yaz tatilinin son gününde güzel vakit geçirdik. Göl etrafında golf arabası ve bisikletlerle turlama fırsatı da bulduk” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir