Yabancı uyruklu öğrenciler Çoruh’ta rafting yaptı

Avrupa Birliği Erasmus Plus Programı Gençlik Hareketliliği Projesi dahilinde Çoruh Nehri’nde rafting etkinliği gerçekleştirildi. Bayburt’ta bulunan yabancı uyruklu öğrencilerin projeye büyük ilgi gösterdi. Çoruh Nehrinde 20 kilometrenin üzerinde mesafe katedip, rafting yapan öğrenciler doyasıya eğlenerek, farklı bir deneyim yaşadılar.

Eğitmenler tarafından öğrencilere ne yapmaları gerektiği anlatıldıktan sonra can yelekleri dağıtıldı. Yeleklerini giyen öğrenciler, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce tahsis edilen botlara binerek, son hazırlıklarını tamamladılar. Eğitmenler ve gözetmenler eşliğinde Çoruh’un serin suları üzerinde rafting yapan yabancı uyruklu 9 öğrencinin rafting etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Adrenalin dolu rafting etkinliğini sorunsuz bir şekilde tamamlayan gençler, düzenlenen etkinlikten memnun kaldıklarını belirterek, keyifli vakit geçirdiklerini söylediler.

Bayburt’ta farklı etkinliklerde bulunduklarını kaydeden öğrenciler, en çok rafting yapmaktan keyif aldıklarını vurgulayarak emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler. Erasmus programının kendilerine farklı bir deneyim kattığını, farklı kültürlerden insanlarla bir araya gelerek kaynaştıklarını ifade eden öğrenciler, Bayburt’un havasının, doğasının, yapısının çok güzel olduğunu belirterek, farklı zamanlarda yeniden Bayburt’a geleceklerini söylediler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir