Uzakrota Bakü 500 Operatörün Katılımı ile 20 Ekim’de

2018, 2019, 2020 ve 2023 yıllarında Dünya’nın en etkili turizm etkinliği seçilen Uzakrota, 2023 yılında organize ettiği Berlin, Dublin, Saraybosna ve Belgrad etkinliklerinden sonra 20 Ekim’de de Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleştirilecek.

Seyahat dünyasının ilgiyle beklenen etkinliği Uzakrota 2.kez gittiği Bakü’de 20 Ekim’de Hilton Bakü Oteli’nde gerçekleştirilecek. Bu özel etkinlik, seyahat sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getirerek benzersiz bir networking, iş birliği ve yenilik platformu sunmayı vaat ediyor.

Seyahat ve turizm sektörlerinden birçok önde gelen ismin katılımıyla, katılımcılar, değerli bağlantılar kurma fırsatının yanı sıra konferans alanında da sektörün önde gelen isimlerinin sunumlarını dinleyebilecekler.

Pasha Travel CEO’su Bahruz Asgarov, Alison Travel Kurucusu Nizami Mehdiyev, Travelzone Kurucusu Barış Öztürk, Ejder Turizm Kurucusu Uğur Kurt, Otelz Kurucu Bertan Aner, Azerbaycan Otelciler Birliği Başkanı Günay Sağlam, Azerbaycan Hava Yolları Satış Direktörü Chingiz Mursalov, Radisson Hotel Group Bölge Pazarlama ve İletişim Müdürü Yeşim Doğukan, Festatur Global Kurucusu Handan Bozdağ Yıldırım, Wtatil Kurucu Ortağı Cihan Saray, Avrupa Rüyası Kurucusu Hasan Ali Arıcan, Bilet.com Kurucusu Atakan Kurt, PaxDrive Kurucusu Arif Güneş, Outgoing Travel Kurucusu Yücel Çakır, Devim Tour Kurucusu Bülent Biçer, Tatilmil Kurucusu Hanife Bayram, Paximum Havayolu Direktörü Abdurrahman Ural, Touch DMC Kurucu Kaan Saf, Dealroom Küresel Başarı Müdürü Berfin Tanya Yaraşır, Travelline İş Geliştirme Müdürü Anar Zamanov, SKAL Bakü Başkanı Jeyhun Ashurov, Balkan Holidays Kurucusu Bojan Petkovic, Tourmania Kurucusu İbrahim Yüksel, Millenium Tourism Kurucusu Ruslan Guliyev, Atlas Travel KurucusuElshad Ramazanov, Türk Ekspress Genel Müdürü Harika Kızılhan, Tour to America CEO’su Hakan Aksungur, Carisa Travel CEO’su Özgür Beter, Sayahat.az Kurucu Ortağı Aygün Guliyeva, Book to World İş Geliştirme Direktörü Koray Senaydin etkinlik kapsamında Uzakrota Bakü sahnesinde yer alacaklar.

Seyahat acentelerinden tur operatörlerine kadar, seyahat endüstrisinin tüm yönlerinin ele alınacağı bu etkinlik tüm sektör katılımcılarına açık olarak gerçekleşiyor. Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak veya kayıt olmak için lütfen Uzakrota.com/baku23 adresini ziyaret edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir