Uluslararası Adana Lezzet Festivali hız kesmeden devam ediyor  

Merkez Park’ta 200 farklı işletmenin katılımıyla başlayan ve bu yıl 7.’si düzenlenen ‘Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nin son gününde de heyecan sürüyor.

Adana Valiliğinin ev sahipliğinde Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri ile odalar ve sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla düzenlenen festivalde vatandaşlar doyasıya eğleniyor.

“En beğenilen ürün kebap oldu”

Festival alanına gelenler Adana lezzetlerini tadarken, çeşitli etkinliklerde de eğlenceli vakit geçiriyor. Festivalde en yoğun ilgiyle karşılanan ürün Adana kebap oldu.

“Şerbet dağıtıldı”

Şef Recep İncecik, “Bu narlar Adana Kozan ilçemizde yetişiyor. Bizler de burada bu narlarımızın şerbetini yapıyoruz. Ayrıca burada aşlama, lohusa şerbeti yapıyoruz. Bu şerbetleri gelen misafirlere dağıtıyoruz. Çok beğenildi şerbetler” dedi.

Kebapçı Cihangir Korkmaz, “Festival inanılmaz güzel ve coşkulu geçiyor. Şehir dışı ve yurt dışından çok yoğun bir katılım var. Rusya’dan gelen misafirlerimiz dahi oldu, onlara Adana kebap yedirdik. Gelen misafirlerimizi en güzel şekilde karşılayıp lezzetlerimizi tattırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir