Türkiye’nin gözde kış turizm merkezlerinde yarıyıl tatili yoğunluğu!

Türkiye’nin gözde kış turizm merkezlerinden Kocaeli’deki Kartepe, Bolu’daki Kartalkaya ve Karabük’teki Keltepe Kayak Merkezi’nde yarıyıl tatili hareketli geçiyor

Yarıyıl tatilinde yüzde 90 dolulukla hizmet veren merkezlere gelenler kayak, snowboard, kızak, zipline ve atv turlarıyla vakit geçiriyor.

Günübirlik tatilciler tarafından ilgi toplayan Karabük’teki Keltepe Kayak Merkezi, 873 metre uzunluğunda telesiyej ve teleski sistemleriyle hizmet veriyor.

İstanbul’a yaklaşık 1,5 saatlik uzaklığıyla yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi gören Kartepe’de, amatör ve profesyonel kayakçıların kullanabildiği, uzunluğu 450 ila 3 bin 500 metre arasında değişen 19 pist bulunuyor.

“Burayı herkesin görmesini tavsiye ediyorum”

Yarıyıl tatilini değerlendirmek için eşi ve kızı ile Kartepe’ye İstanbul’dan gelen Görkem Özergin, “Buranın en güzel yanı İstanbul’a yakın olması. Arabayla gelebiliyor olmamız. Erzurum, Kayseri gibi lokasyonlar daha zor ve meşakkatli oluyor. Eşim ve kızımız da burayı çok seviyor. O yüzden hep buraya geliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir