Türkiye’deki en iyi ‘bungalov ev’ rotaları

Bungalov evler son zamanların en iyi tatil destinasyonlarını oluşturuyor. Doğa içerisindeki ağaç evler harika bir tatil imkanı sunuyor. Tertemiz hava içerisinde güzel bir sabaha uyandığınız gibi gün içerisinde de keyifli zaman geçirebilirsiniz. Bungalov evler tamamen doğal ahşaplardan yapılıyor ve içerisinde şömineler bulunuyor. Bazı bungalov evlerin tavanlarında cam da bulunuyor. Gece yıldızları gündüz ise bulutları izlemek çok keyifli oluyor. Aynı zamanda yağmur yağdığında cam tavanda yağmur yağışını izlemek çok dinlendirici oluyor.

Bungalov evler

Sizler için bungalov evlerin bulunduğu destinasyonları bir araya getirdik. Bu yazımızda bütün bungalov evlerin olduğu yerleri bulabilirsiniz. Hem İstanbul’a yakın hem de uzak destinasyonlarda doğanın içerisinde çok güzel tatil yapabiliriniz. Ailecek gidebileceğiniz bungalov evlerde muhteşem bir hafta sonu tatili yapmak mümkün.

Sapanca ağaç evler

SAPANCA

İstanbul’a yakın olan bungalov evlerle son zamanlarda en çok tercih edilen tatil yerlerinden biri Sapanca oluyor. Dağ ve göl manzaraları birçok ağaç ev ziyaretçilerini ağırlıyor. Dinlendiren güzel bir hafta sonu tatili için tercih edilen evler Sapanca’da bir hayli fazla. Bazılarının manzarası ağaçlar, bazılarının dağ, bazılarının ise Sapanca Gölü. Siz de doğa içerisinde güzel bir tatil yapmak isterseniz ağaç evlerde konaklamak için Sapanca’yı tercih edebilirsiniz.

Rize ağaç evler

RİZE

Ağaç evler Karadeniz’in kültürel yapısında var. Çok öncelerden beri konaklama ağaç evlerde yapılıyordu. Son zamanlarda popüler olan bungalov evler buradaki ağaç evlerin de öne çıkmasını sağladı. Ağaç evler Rize yaylalarında turistlerin konaklama tercihi sırasında yer alıyor. Turistlerin büyük ilgi gösterdiği bungalov evler yaylaların en güzel havasını sunuyor. Manzara ise sabah yaylaya gelen sis bulutu oluyor. Yani Rize’deki yaylalarda güzel bir bungalov ev tatili yapmak isterseniz manzaranız sis bulutu olacak.

Şile bungalov evler

ŞİLE

Bungalov evlerin bulunduğu destinasyonlardan biri de İstanbul’a yakın olan tatil yeri Şile. Normal şartlarda çok tercih edilen Şile günü birlik tatillerde İstanbulluların uğrak yeri. Bungalov evlerde konaklama sağlayarak güzel bir tatil yapabilirsiniz. Türkiye’deki en iyi bungalov rotaları arasında Şile de bulunuyor.

Yalova ağaç evler

YALOVA

En iyi bungalov evlerin bulunduğu rotalardan biri de Yalova. Doğanın içerisinde çok güzel konaklama adresleri bulunuyor. Yemyeşil tabiat içerisinde dinlendirici bir tatil yapabilirsiniz. Oksijeni bol bungalov evler hafta sonu tatili için tercih edilebilir.

KIRKLARELİ

Muhteşem doğasını en iyi şekilde görebileceğiniz yerlerden biri de Kırklareli oluyor. Bungalov evlerin tadını çıkartabileceğiniz Kırklareli de günü birlik gidebileceğiniz yerlerden biri. Günlük yaşamın karmaşasından kaçıp nefes alabileceğiniz gezi adresine doğanın tadını çıkartabilirsiniz.

Edirne ağaç evler

EDİRNE

Edirne bungalov evlerin bulunduğu şehirlerden biri. Doğa içerisinde tertemiz Edirne havasını alabileceğiniz güzel bir yer. Hem Edirne’nin gezilecek yerlerini keşfedebilir akşamında ise ağaç evlerde mutlu zaman geçirebilirsiniz. Kış aylarında şömine keyfi yapabileceğiniz ağaç evlerde yaz aylarında ise serin havanın tadını çıkartabilirsiniz. doğanın sessizliğini dinleyebileceğiniz bungalov evlerde keyifli bir tatil sizi bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir