Tarihi çınarlar ve kuru yapraklar doğal stüdyo oldu

Batman’ın Sason ilçesinde yer alan Sevek mesire alanı, yaşları 600 yılı aşan tarihi çınar ağaçları, doğal şelaleleri ve sararan yapraklarıyla ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor. Sevek mesire alanı, özellikle tarihi çınar ağaçlarından dökülen kurumuş yapraklar arasında muhteşem bir fotoğraf stüdyosuna dönüşüyor.

Bu eşsiz doğal güzelliklerle çevrili alanda özel anlarını fotoğraflamak isteyen ziyaretçiler, Sevek mesire alanının doğal şelalesi ve çınar ağaçlarının yaşlı dallarından dökülen yapraklarını tercih ediyor. Kadir Demir gibi, eşiyle birlikte hamilelik heyecanını ölümsüzleştirmek isteyen vatandaşlar, bu doğal stüdyo ortamını tercih ediyor.

Sevek mesire alanındaki tarihi çınar ağaçları, 600 yaşını aşarak geçmişin izlerini taşıyor. Fotoğraf meraklılarının çekim noktası haline gelen bu alanda, ziyaretçiler, çınar ağaçlarından dökülen kurumuş yaprakların yerde oluşturduğu görsel şölende özel anlarını paylaşıyor.

Doğanın harika buluşma noktası, temiz havası, akar suyu, tarihi dokusu ve yaşlı çınar ağaçlarıyla adeta bir doğa cenneti sunuyor. Fotoğraf tutkunları için Sevek mesire alanı, sadece temiz havada yürüyüş yapmakla kalmayıp, aynı zamanda unutulmaz anıların ölümsüzleştirildiği bir atmosfer sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir