Sonbaharda tatilin keyfi Ege ve Akdeniz plajlarında yaşanıyor

Eylül ayının gelmesiyle beraber Ege ve Akdeniz’in sahilleri sakinleşmeye başladı. Masmavi sularda mola vermek ve yaz kalabalıklarından uzaklaşmak isteyenler için en ideal dönemler başlıyor.

Ege ve Akdeniz’de bulunan plajlar, masmavi ve berrak sularıyla ziyaretçilerini ağırlıyor. Doğa ile iç içe bir ambiyansta vakit geçirmek ve kano, deniz bisikleti gibi su sporu aktivitelerini deneyimlemek isteyenler plajlara akın ediyor.

Muğla’da yer alan Kumburnu, Belcekız ve Kumluk plajları berrak suları ve eşsiz doğasıyla tatilcileri ağırlıyor.

Sonbaharda tatil keyfini yaşamak isteyenler, Antalya’daki Konyaaltı, Kleopatra ve Kalkan plajında soluklanıyor. Antalya’nın sahilleri tertemiz kumsalı ve turkuaz denizi ile hem yerli hem de yabancı turistler tarafından ilgi görüyor.

Ege’nin en güzel plajları arasında bulunan İzmir’deki Ilıca ve Pırlanta plajları; tatilciler tarafından en çok tercih edilen plajlar arasında bulunuyor.

Kumluk Plajı, Muğla

Ege sınırları içerisinde yer alan ve güzelliğiyle hayran bırakan Kumluk plajı, sığ denizi ile ziyaretçilerini ağırlıyor. Kumluk plajının gün batımında sunduğu manzara hayranlık uyandırıyor.

Belcekız plajı, Muğla

Fethiye’nin doğal güzelliklerinden biri olan Belcekız plajı; berrak denizi, kumsalı ve büyüleyici manzarası ile ziyaretçi akınına uğruyor. Su sporu meraklıları için alternatifler sunan plaj ve çevresi adrenalin tutkunları tarafından ilgi görüyor.

Kumburnu plajı, Muğla

Dağlarının denizle buluştuğu bir manzara sunan Kumburnu plajı; kano, deniz bisikleti ve daha birçok su sporu aktivitesine ev sahipliği yapıyor.

Kalkan plajı, Antalya

Yılın 9 ayı boyunca denize girmek isteyen vatandaşları ağırlayan Kalkan plajı, tertemiz kumsalı ve çevresindeki konaklama alternatifleri ile ilgi topluyor.

Konyaaltı plajı, Antalya

7 kilometrelik uzunluğa sahip olan ve Antalya’nın en büyük plajları arasında bulunan Konyaaltı plajı, tertemiz denizi ile ziyaretçilerini ağırlıyor. Konyaaltı plajı, Antalya’ya yolu düşenlerin vazgeçilmez rotaları arasında bulunuyor.

Kleopatra plajı, Antalya

Antik dönemlere uzanan geçmişi ve büyüleyici güzelliğiyle dünya çapında ünlenen Kleopatra plajı, güneş ışıklarıyla parıldayan altın kumsalıyla tatilcileri büyülüyor.

Pırlanta plajı, İzmir

Berrak denizi ve incecik kum tabakası ile kaplı olan sahiliyle ünlenen Pırlanta plajı, sonbaharda tatilin keyfini sürmek isteyen vatandaşların rotaları arasında bulunuyor.

Ilıca plajı, İzmir

Çeşme’de bulunan Ilıca plajı, ılık suyu ile tercih edilen plajlar arasında yer alıyor. Alaçatı, Çeşme ve Urla gibi noktalardan ulaşılabilen Ilıca, Ege’deki en güzel plajlar arasında yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir