Sömestr tatilinin en eğlenceli adresi: Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi

Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi sömestr tatilinde sıra dışı bir deneyim yaşamak isteyen ziyaretçilerini bekliyor

Açıldığı günden bu yana binlerce ziyaretçiyi ağırlayan sergi, gerçek hayvanların gizemli dünyasında bir yolculuğa çıkarıyor.

Her yaştan insanın hayvan anatomisini kolayca anlaması için tasarlanan sergide hayvanlar aleminin şaşırtıcı gerçekleri de gün yüzüne çıkıyor

Dünyanın en kapsamlı hayvan anatomi sergisi olarak nitelendirilen “Body Worlds: Animal Inside Out-Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi” hayvan bedenlerinin bilinmeyen özelliklerini ve biyolojik yapılarını gözler önüne seriyor.

Ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan sergi, sömestr tatilinin sonuna kadar uzatıldı

Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi, 4 Şubat 2024 tarihine kadar ziyarete açık olacak. Sergi, hafta içi 14.00 – 20.00 saatleri arasında, cuma, cumartesi, pazar ve sömestr tatili boyunca ise 11.00 – 19.00 saatleri arasında, her saat başı seanslarıyla ziyaretçilerini ağırlayacak. 

Zürafadan file, köpekbalığından ahtapota kadar çok sayıda muhteşem canlının karmaşık biyolojisini keşfetme imkânı sunan sergide; hayvanların iç dünyası, çürümeyi durduran plastinasyon tekniği sayesinde detaylı bir şekilde gösteriliyor.

Ziyaretçiler, ülkemizde olmayan fil ve zürafa gibi farklı coğrafyaların canlılarını bir arada görme ve 100’den fazla hayvanın kemik yapısını, sinir sistemini ve organlarını yakından inceleme şansını yakalıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir