“Sanata Dair” sergisi açıldı!

Küratörlüğünü Ayşenur Karadibek ve Sevgi Akgül’ün yaptığı “Sanata Dair” karma sergisi, Büyük Çamlıca Camisi sergi salonunda açıldı

Tamamı ev hanımı sanatçılar tarafından yapılmış modern çalışmaların yanı sıra klasik suluboya, hat, minyatür, çini, gravür, yağlıboya ve kolajların da yer aldığı sergide, 300’den fazla eser bulunuyor.

Bağımsız sanatçıların da dahil olduğu sergi, 27 Nisan’a kadar saat 10.00-18.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak

“Her yaştan sanatseverin katılımı bizi onurlandıracaktır”

Serginin küratörlerinden Sevgi Akgül, “Eserler Ayşenur Karadibek hocamızın kendi atölyesinde ve bağımsız sanatçıların çalışmaları değerlendirilerek karma olarak seçildi. Sergi, özellikle görülmeye değer Ayasofya’nın müze öncesi 1934 yılı dönemini yansıtan eserlerden, çeşitli kolajlardan, herkesin zevk alabileceği birbirinden farklı ve benzersiz eserlerden oluşmaktadır.” dedi.

Serginin başlığındaki gibi sanatın her dalından eserleri beğeniye sunduklarına işaret eden Akgül, “Farklı sanat dallarında çeşitli tekniklerle çalışan yaklaşık 30 kadının icra ettiği eserler ile buluşabilirsiniz. Sergi, 27 Nisan’a kadar ücretsiz olarak gezilebilir. Her yaştan sanatseverin katılımı bizi onurlandıracaktır.” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir