Sanat içinde sanat!

Akademisyen, editör, yazar ve çok yönlü bir sanatçı olan Susannah Carson, güçlü bir edebiyat yönün yanı sıra vintage eşyaları sanat eserine dönüştürmesiyle biliniyor. Vintage bir tabağı kendi sanatsal bakış açısıyla esere dönüştüren @susannah.carson sanat eseri olan veya olabilecek eşyaları günümüze uyarlayarak yeni bir sanat esere dönüştürüyor. Paris, Lyon, Londra, New Haven, San Francisco ve Hollywood’da son yıllarda eşi ve iki köpeğiyle birlikte Kaliforniya’nın Napa Vadisi tepelerinde yaşıyor.

Amacının sadece gözün gördüğü bir sanat eseri değil, yaşamı da yansıtan bir resim yapmak olduğunu belirten Carson, “Bakışı ön plana çıkaran kompozisyonlarla, bu özneler bize tek bir bakışla hikayelerini anlatıyor ve karşılığında bizden de kendi hikayelerimizi anlatmamızı istiyorlar, böylece modern sanatın yabancılaşmasına karşı olarak hoş bir samimiyet oluşturuyor.” diyor.

Hırslı bir antikacı olan Susannah Carson, Gürcü geleneği olan aşık gözü geleneğini böylelikle antika tabaklar üzerine yaptığı resimlerle devam ettiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir