Rezervasyonlar iyi: Tur operatörleri hedef büyütüyor

Almanya’da rezervasyonların iyi gitmesinden cesaret alan tur operatörleri hedeflerini yukarı doğru revize ediyor.
Tur operatörleri ve seyahat acentesi kuruluşları, enflasyon oranının üstünde bir büyüme planlıyor. Travel Data + Analytics’ten (TDA) Roland Gassner, bunun bir yanılsama olmadığını söylüyor.

Fiyatlar yüzde 5 artar

Tur operatörleri, havayolları ve otelcilerin enflasyondan etkilendiklerini, personellerine daha fazla ücret ödemek zorunda kaldıklarını, artan gıda fiyatlarının tatil köylerini de etkilediğini dikkate alarak önümüzdeki yaz tatillerinin bu yılki kadar olmasa da fiyatların ortalama yüzde beş civarında artmasının beklendiğini söylüyor.
İspanya Valenciya’da fvw|TravelTalk Dergisi’nin düzenlediği toplantıda konuşan Benjamin Jacobi (TUI), Uta Martens (DER Touristik) ve Cornelius Meyer (Best-Reisen) 2024 yılyı yaz sezonu beklentilerini değerlendirdi.

Acente komisyonlarını yükselttiler

Tur operatörlerinin 2024 yazı ile ilgili hedeflerini büyüterek revize ederken satış acentelerine ödedikleri komisyon oranlarında da düzenlemelere gidiyor
Tur operatörleri TUI Stars, FTI 360 ve Alltours’un yan kuruluşu Allsun’a belirli ürünlerin rezervasyonuna yönelik teşvikleri iyileştirdiler.
DER Touristik’in satış, müşteri hizmetlerinden sorumlu Uta Martens, “Gelecek yıl görmeyi umduğumuz büyümeyi seyahat acentalarıyla birlikte gerçekleştirmek istiyoruz” diyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir