Pamukkale Travertenleri göz kamaştırıyor

Denizli’de yer alan ve bembeyaz dokusuyla büyüleyen Pamukkale Travertenleri, kış mevsimine rağmen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan beyaz cennet,  2023 yılının son günlerinde de binlerce ziyaretçi ağırladı.

Yılın son günlerinde tarihi atmosferiyle büyüleyen Pamukkale’ye akın eden vatandaşlar, eşsiz güzellikteki travertenlerin tadını çıkarttılar

Geçen yıl 1 milyon 990 bin 786 kişiyi ağırlayan Pamukkale, bu yıl şu ana kadar 2 milyon 195 bin 454 kişiyi misafir etti. Yalnızca Aralık ayında ise 72 bin 634 kişi beyaz cenneti ziyaret etti.

“Pamukkale çok güzel ve doğal harikası bir yer”

Denizli’de düğün fotoğrafçılığı yapan Ahmet Akdeniz, “Pamukkale çok güzel ve doğal harikası bir yer. Mümkün olduğunca boş vakitlerim de buraya gelmeye çalışıyorum. Buranın doğal güzelliklerine ve tarihine şahit olmaya çalışıyorum. Bugün de fotoğraf çekimi için geldim ve nasıl bir kare yakalayabilirim diye geziniyorum. Çektiğim fotoğrafları sosyal medya hesaplarımda yayınlıyorum. Bu doğal güzellikleri birçok kişinin görmesine vesile olmaya çalışıyorum. 2023’ün son günündeyiz ve 2024’e artık giriş yapacağız. Yeni yılda yenilikler ve güzellikler bekliyorum. 2023 yılı bizim için çok güzel geçtiğini söyleyemem ama umarım 2024 yılı bizim için çok güzel olur. Artık son saatlerdeyiz ve heyecanımız gittikçe artıyor” dedi.

Ziyaretçilerden Ayhan Altınbaş, “2023 yılı bizim için kötü geçti. 2024 yılında beklentiniz ülkemiz ve hepimiz için sağlık mutluluk dolu bir yıl diliyorum. Yeni yıldan çok heyecanlı ve umutluyuz” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir