Ordu’da yamaç paraşütü heyecanı

Ordu’da yamaç paraşütü heyecanı yaşanıyor. Maceraseverler 530 metre yükseklikteki Boztepe’den uçuş gerçekleştiriyor.

Tarihi dokusu, yeşillikleri ve menderesleriyle ilgi toplayan Ordu; Boztepe’de adrenalin tutkunlarına ev sahipliği yapıyor.

Teleferik ile 7 dakikada çıkış yapılabilen ve 530 metre yükseklikte bulunan Boztepe, ulaşım olanakları açısından öne çıkıyor.

Yaylaları ve şelaleleriyle farklı sportif aktivitelere ev sahipliği yapan şehir, ziyaretçilerine unutulmaz dakikalar yaşatıyor.

Ordu Sportif Havacılık İhtisas Kulübü Başkanı Durmuş Şahin, “Biz de elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Şu anda yerli ve yabancı turistler açısında Boztepe çok önem görüyor. Çünkü Ordu’nun yeşili, denizin mavisi ile beraber gökyüzüne çıkıldığında mükemmel bir görüntü elde ediliyor ve bu görüntü de tüm gelenlerin ilgisini çekiyor. Dün Irak’tan 7 paraşütçü arkadaşımız geldi ve tekli uçul gerçekleştirdiler. 2 gün boyunca burada kaldılar ve bu süre zarfında kendilerini özgürce bırakarak, güzel bir uçuş gerçekleştirdiler” dedi.

“Yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor”

Avusturya’dan gelen ve ilk kez uçuş yapan Pınar Sarı, “Çok korkuyordum ama muhteşemdi. Kuş bakışı Ordu ve rüzgarı hissetmek çok keyifliydi, iyi ki uçmuşum. Mavi ve yeşili bir arada görmek çok güzeldi, korkanlar da muhakkak denesinler” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir