ANKARA’DA, 10 MİLYON YIL ÖNCE OLUŞAN “GÖKKUŞAĞI TEPELERİ” GÖRSELLİĞİ VE RENK CÜMBÜŞÜYLE VATANDAŞLARI KENDİNE HAYRAN BIRAKIYOR. (ÖMER ÇETİN/ANKARA-İHA) Ankara’da, 10 milyon yıl önce oluşan “Gökkuşağı Tepeleri” görselliği ve renk cümbüşüyle vatandaşları kendine hayran bırakıyor.

Muhteşem bir keşif adresi: Nallıhan Kuş Cenneti

Ankara’da gezilecek harika bir gezi noktası Nallıhan Kuş Cenneti. Mutlaka yolunuzun düşmesi gereken harika bir yer olan Nallıhan Kuş Cenneti. Rengarenk bir görünümü olan kuş cenneti sanki yurt dışından bir yeri andırıyor. Herkesin ilgisini çeken renkli görünümü ve kuşlara yaşam kaynağı olan çevresiyle kuş cenneti görmeye değer bir gezi adresi.

Nallıhan Kuş Cenneti son zamanlarda sosyal medyada çok popüler olan bir gezi adresi. Uzaktan görünümü rengarenk olan ve farklı renklerde kumların oluşturduğu görsel şölenle ilgi çeken kuş cenneti fotoğrafçıların uğrak yeri. Göçmen kuşların yaşam kaynağı olan yer her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor.

Nallıhan Kuş Cenneti keşfedilecek en güzel adres.

Görünümü tamamen doğal bir oluşum ve topraktaki farklı maddelerin bulunmasından kaynaklanıyor. Keşfetmeyi, yeni yerler görmeyi seven herkesin gezi adreslerinden biri olan Nallıhan Kuş Cenneti tüm güzelliği ve detaylarıyla sizi bekliyor.

Çevrede sulak alanlar bulunuyor.

Su havzası, sazlıklar, söğütler, kavaklar, ılgınlar, bozkır, tarım arazileri, ve kayalık arazileri buradaki manzaraya eşlik eden diğer güzel detaylar olarak karşınıza çıkacak. Göçmen kuşların dans eder gibi görüntüsü de bu güzelliklere eklenince muhteşem bir keşif olacak.

Birbirinden farklı kuş türleri bulunuyor.

NALLIHAN KUŞ CENNETİ NEREDE?

Ankara’da bulunan kuş cenneti Davutoğlan Köyü sınırları içerisinde yer alıyor. Ankara’nın merkezine de yakın olması sebebiyle gezginler Ankara keşfine burayı da ekliyor mutlaka.

Nallıhan Kuş Cenneti nerede?

NALLIHAN KUŞ CENNETİ’NE NASIL GİDİLİR?

Özel araçla kuş cennetine gitmek çok kolay. Ayaş ve Beypazarı yolunu takip ederek köye ulaşabilirsiniz.

Nallıhan Kuş Cenneti

Birbirinden farklı kuş türlerinin bulunduğu yaşam alanında keşfedeceğiniz birçok şey var. Mutlaka çevredeki detayları da görmelisiniz. İnsan faaliyetleri ve avcılık bu alanda kesinlikle yasak. Sadece kuş gözlemciliği ve fotoğrafçılık yaparak keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir