Motokrosçular Ergan Kayak Merkezi’nde nefes kesti

Erzincan’daki Ergan Kayak Merkezi, buz gibi havada gerçekleşen motokros gösterisiyle adeta bir adrenalin şölenine dönüştü. Karla kaplı pistte motosiklet süren sürücüler, izleyenleri nefes kesen anlara tanıklık ettirdi.

Sömestir tatilinde Ergan Kayak Merkezi, yüzde yüze varan doluluk oranıyla kayak severlere birçok sportif etkinlik sunuyor.

Ziyaretçiler, Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizm Merkezi'nde sadece kayağın değil, aynı zamanda yamaç paraşütü gibi heyecan verici aktivitelerin de keyfini çıkarıyorlar. Binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Ergan Dağı, 12 kilometrelik kayak pistleri, muazzam doğal güzellikleri ve göl manzarasıyla unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Kapalı gondollarla 2 bin 700 metre yükseklikteki tepeye çıkan kayakçılar, eksi 10 dereceleri bulan soğuk havada Erzincan’ın muhteşem manzarasına karşı kayak yapmanın keyfini yaşıyorlar. Ergan Dağı’nda yer alan kayak merkezi, kent merkezine 17 kilometre, havalimanına ise sadece 13 dakika mesafede bulunuyor.

Bu sene ilk kez gerçekleşen motokros gösterisi ise Ergan Dağı'na farklı bir enerji kattı. Karla kaplı pistte kros motorlarıyla gösteri yapan sürücüler, izleyicilere adrenalin dolu anlar yaşattılar. Erzincan Enduro Motosiklet Grubu üyelerinden Canser Atila, motokros ve enduroyu birleştirerek benzersiz bir deneyim yaşadıklarını belirterek, etkinliği buz tutan göl yerine pistte gerçekleştirmenin güzel bir etkinlik olduğunu ifade etti.
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir