Morun en güzel tonu lavanta bahçesinde misafirlerini bekliyor

Sakarya’da “Dışarıdan stres getirmek yasaktır” sloganıyla açılan lavanta bahçeleri ziyaretçilerin akınına uğradı.

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde misafirlerine çeşitli ürünler, semaver çayı ve eşsiz görsel güzellikler sunan lavanta bahçesi, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Adapazarı ilçesinde “Dışarıdan stres getirmek yasaktır” sloganıyla kurduğu bahçeye uygun dekorlar ekleyen girişimci Burak Görgülü, çiçekler arasında fotoğraf çektirme alanları oluşturdu. Stüdyoyu andıran bahçeye gelenler, çiçekler arasında gezinti yapıyor, manzaranın içinde fotoğraf çektiriyor.

Semaverde ücretsiz çay ikramıyla dinlenme imkanı da bulan ziyaretçiler, satışa sunulan lavanta yağı, kolonya, lavanta demeti ve sabunlardan alıyor. Lavantaların büyümesiyle bahçenin kapılarını ziyaretçilerine açan Burak Görgülü, mor güzelliğin cazibesiyle hayalini 2019’da gerçekleştirerek lavanta bahçesini hizmete aldığını söyledi.

Görgülü, hava şartlarına göre temmuzun ortasına kadar lavanta sezonunun devam edeceğini belirterek, “Sünnet çekimine, nişan çekimine gelenler var. Ayrıca müzisyen arkadaşlar vardı. Sezonun ilk günleri olmasına rağmen ilgi güzeldi. İlerleyen zamanlarda bu ilginin daha da artacağını düşünüyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir