Maraton başladı: 300 fotoğrafçı Bingöl’ün güzelliklerini görüntüleyecek

Bingöl Valiliği koordinesinde düzenlenen fotoğrafçılar maratonu etkinliği başladı. 300’ün üzerinde fotoğrafçı, Bingöl’ün doğal güzelliklerini 3 gün boyunca keşfetmek üzere bir araya geldi.

Bingöl bu Belediyesi, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası, Fırat Kalkınma Ajansı, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile Bingöl Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Kulübü Derneği (BİFSAK) tarafından desteklenen etkinlik, kent merkezi ve ilçelere fotoğrafçıları taşıyacak araçlarla gerçekleşecek.

Vali Ahmet Hamdi Usta, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nde fotoğrafçılarla buluşarak, “Bingöl’ün güzelliklerini yaşayın, güzel bir şekilde fotoğraflayın. Sizlerin sayesinde Bingöl’ün algısı pozitife dönecek” dedi. Başkan Kenan Nihat Elçi ise kış aylarının özel bir mevsim olduğunu belirterek, Bingöl’ün tanıtımı için fotoğrafçıların önemli bir rol oynadığını vurguladı.

İstanbul'dan gelen doğa fotoğrafçısı Fatma Çınar ise "Güzel bir maraton olacak. Herkese başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. Etkinlik, Bingöl'ün doğal yaşamını ve kış manzaralarını vurgulayarak şehrin tanıtımına katkı sağlayacak.
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir