Kış tatili rotanız: Bansko

Dünyanın ünlü kayak merkezlerinden biri olan Bansko Kayak Merkezi, Bulgaristan’ın Prin Dağları’nın eteklerinde bulunuyor. Hem yurtdışı deneyimi yaşamak hem de kış tatilini uygun fiyata getirmek isterseniz, Bulgaristan’ın bu ünlü kayak merkezini tercih edebilirsiniz.

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin uğrak noktası olan Bansko Kayak Merkezi, kayak pistleriyle ün salmış ve birçok ziyaretçisi olan kayak merkezleri arasında yer alıyor.

900 metreden başlayıp, 2 bin 650 metre yüksekliğe kadar olan 15 pisti bulunuyor. Bu merkez hem yeni başlayan kayakçılara hem de profesyonel kayakseverlere hizmet ediyor.

Çam ormanlarının arasında kayak yapmanın keyfine varacağınız bu merkezde, pistler ileri teknolojiyle donatılmış. Bu yönüyle dikkatleri üzerine toplayan kayak merkezinde teleferik de bulunuyor. Teleferikten kayak merkezide harika bir manzaraya ev sahipliği yapıyor.

Her yaş grubunun doyasıya eğleneceği bu merkezde, insanların kayak pistine rahat ulaşım sağlaması için bütün teknolojiler kullanılmış. Aynı zamanda pistlere yakın konumlandırılan konaklama yerleri de ziyaretçilere ulaşım kolaylığı sağlıyor.

Ziyaretinizde konaklayacağınız otellerde de birçok imkan bulunuyor. Bansko otellerinin içerisinde aynı zamanda spa merkezi ve terapi ve tedavi merkezleri de bulunuyor.

Aynı zamanda Bansko da termal otellerde bulunuyor. Bu oteller misafirlerinin tatillerini güzel bir şekilde geçirmelerini sağlamak için her türlü hizmetleri veriyor.

Tatilinizde eğer kayak ekipmanlarınız mevcut değilse, bu merkezde kiralama imkanınız da var. Ayrıca, kayak bilmiyorsanız da profesyonel eğitim veren hocalardan yardım alabilirsiniz.

Kayak yapmak, temiz bir hava da yürüyüşe çıkmak ve oksijeni bol bol içinize çekmek isterseniz bu enfes kayak merkezini ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir