Kış mevsiminde kaçamak yapabileceğiniz destinasyonlar

Kış mevsimiyle birlikte tatil planları yapmanın vakti geldi. Küçük bir kaçamak yapmak için İstanbul’a yakın destinasyonları keşfetmenin tam zamanı.

Beyaz örtüyle kaplanan ve kartpostallık manzaralar sunan bölgelerde şehrin ve mevsimin keyfini sürebilirsiniz

İstanbul’a yakınlığıyla rağbet gören ve kış mevsiminde keyifli kaçamak yapabileceğiniz bazı destinasyonlar:

Yalova

Termal sularıyla öne çıkan Yalova, İstanbul’a yakınlığıyla rağbet görüyor. Yalova’ya geldiğinizde termal suların keyfini sürmenizin yanında şehrin büyüleyici doğasını keşfedebilirsiniz.

Şile

İstanbul’a bir saat uzaklıkta bulunan Şile, tarihi kalıntıları ve yeşillikleriyle öne çıkıyor. Sahil kasabasında yürüyüş yapabilir ve şehrin tarihi mekânlarını ziyaret edebilirsiniz.

Bursa

Uludağ’a ev sahipliği yapan Bursa, kış tatili severler için çok ideal bir destinasyon olarak karşımıza çıkıyor. Uludağ’da kayak yapmanızın yanında şehrin tarihi mekânlarını ve ara sokaklarını keşfedebilirsiniz.

Kartepe

Kocaeli’de yer alan Kartepe, kayak tutkunlarının ve doğaseverlerin uğrak noktaları arasında yer alıyor. Kış sporları ile ilgilenenlere büyüleyici bir atmosfer sunuyor.

Sapanca

Sakarya’da yer alan Sapanca’da büyüleyici göl manzarası eşliğinde yürüyüş yapabilir ve gölde tekne gezintisine çıkabilirsiniz. Aynı zamanda şehrin manzarasını yaylalara çıkarak izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir