Kefe Yaylası doğa turizmine yeni bir soluk getiriyor

Karavan turizminin yeni adreslerinden biri olan Kefe Yaylası, doğaseverler tarafından ilgi görüyor.

Denizli’de yayla turizmini canlandıran Kefe Yaylası, günübirlik gezi düzenleyenlerin yanında karavancıların da tercihleri arasında yer alıyor. Sıcaktan bunalan ziyaretçiler, Kefe Yaylası’nda soluklanıyor.

Serinhisar ilçesinin Yatağan Mahallesi’nde bulunan 300 çadır kapasiteli Kefe Yaylası; bünyesinde restoran, büfe, çay bahçesi, spor ve oyun alanları bulunduruyor.

Doğanın içinde mola vermek isteyen vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılayan Kefe Yaylası; eşsiz manzarası, serin ve temiz havası ile ziyaretçilerini büyülüyor. Sunduğu olanaklarıyla karavancıların gözdesi haline gelen yayla, çevre illerden çok fazla sayıda misafir ağırlıyor.

“Karavancılar çok memnun”

Karavan kampı için İzmir’den Kefe Yaylası’nı ziyaret eden Hakan Kamber, yaylaya bu yıl ilk kez geldiğini belirterek: “Karavancıyım, burası çok güzel bir yer, tabiat harikası. Burada olduğum için çok mutluyum. Ege’nin sıcaklarını burada serin serin atlatıyoruz.” dedi. Tesisin tüm imkanları barındırdığına işaret eden Kamber, “Personelden çok memnunuz, güler yüzlü ve çok yardımseverler. Yaz aylarını yaylalarda geçiririm ama bundan sonra hep buraya geleceğim.” şekline ifade etti.

Ziyaretçilerden Çetin Öztaş, “Üç seneden beri Kefe Yaylası’na geliyorum ve çok beğeniyorum, havası çok güzel.” dedi. Kefe Yaylası’nın çok güzel bir iklimi olduğunu belirten Öztaş, “Buraya çok emek verilmiş, kamp alanı çok güzel tanzim edilmiş, yolları güzel. Elektrik, su, diğer imkanlar gayet güzel, altyapısı kuvvetli.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir