Kapadokya’nın büyüleyici balon şöleni

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde gündoğumu ile birlikte havalanan sıcak hava balonları izleyenleri büyüledi. 

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde sabahın ilk ışıklarıyla havalanan sıcak hava balonları gökyüzünde görsel şölen oluşturdu. Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde gündoğumu ile birlikte havalanan sıcak hava balonları izleyenleri büyülerken balon turuna katılan yerli ve yabancı turistler ise peribacalarını kuşbakışı izlemenin mutluluğunu yaşadı. 

Kapadokya sıcak hava balonu

Kapadokya bölgesinde sıcak hava balonuna binemeyen yerli ve yabancı turistler ise gökyüzünde balonların görsel şölenini bol fotoğraflarken İzmit’ten gelen Buse Naz, “ Kapadokya bölgesine ilk defa geldim. İlk defa geldiğin için çok heyecanlıyım. Buraları çok beğendim” derken Nur Sena Aktaş, “ Bende Kocaeli’nden geldim çok beğendim ve çok güzel manzara var. Beni burada balonların gökyüzündeki görsel şöleni büyüledi” dedi.  İstanbul’dan gelen Alev Tunç’ta açıklamasında Kapadokya bölgesine ilk defa geldiğini ve sabahın erken saatlerinde balonları izlemenin heyecan verici olduğunu ifade etti. 

Kapadokya’da gündoğumu ile birlikte havalanan sıcak hava balon turlarına katılan turistler yaklaşık bir saat boyunca peribacalarını kuşbakışı izlemenin mutluluğunu yaşadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir