Kapadokya’da sıcak hava balonları muhteşem görüntüler oluşturdu

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde gündoğumu ile birlikte havalanan sıcak hava balonları gökyüzünde görsel şölen yaşattı. Sıcak hava balonlarıyla ünlü olan Kapadokya’da her mevsim muhteşem manzaralar ortaya çıkıyor. Turistlerin en çok tercih ettiği aktivitelerden biri olan sıcak hava balonu turu apayrı bir deneyim yaşatıyor. Bu deneyimi yerinde görmek isteyen binlerce kişi her yıl Kapadokya’ya akın ediyor.

Gökyüzünde süzülen yüzlerce balon Kapadokya’nın ruhunu da tam olarak yansıtıyor. Herksin hayran kaldığı görüntüler sosyal medyada paylaşılmak üzere kameralara alınıyor.

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde gündoğumu ile birlikte Göreme’den havalanan sıcak hava balonları gökyüzünde görsel şölen yaşattı. Sabahın erken saatlerinde sıcak hava balon turlarına katılan yerli ve yabancı turistler gündoğumun yerden yaklaşık bin 500 yükseklikte karşılamanın mutluluğunu yaşarken balon turlarına katılamayan turistler ise gökyüzünde balonların oluşturduğu görsel şöleni fotoğrafladı. 

Kapadokya’da yerli ve yabancı turistlerin sıcak hava balon turlarına büyük ilgi göstermesi ile birlikte Nisan ayında balon turlarında yer kalmadığı öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir